Savršena ljetna haljina od čipke

Savršena ljetna haljina od čipke

Čipkaste haljine i u ovoj se sezoni ponavljaju kao veliki modni hit. O najljepšim proljetnim modelima već smo vam pisali, a trend za sebe u toplijim su dana modeli u bijeloj boji. Čipka odmiče haljinu od prosjeka i čini model koji krasi idealnim za formalna događanja. Vjenčanja, krstitke, maturalne večere i rođendani, prigode su u kojima smo i ove godine viđali brojne djevojke i žene. Romantika i eteričnost, dva su elementa kojima zrači čipkasta haljina, a mogu se pripisati i ovoj savršenoj ljetnoj haljini koju smo pronašli u ponudi brenda Self-Portrait.

Self-Portrait mini haljina

Brend obožavan među trendsetericama svake sezone uspije nadmašiti očekivanja. U novim kolekcijama pojavljuju se neki novi stilovi, iako je baza ista, a to je čipka. Model za ljeto 2017., koji smo spazili na blogerici Sorayi Bakhtiar, odiše vedrinom i prozračnošću. I uistinu je idealan za sva ljetna događanja.

Ova mini haljina izrađena je od miksa bijele i plave čipke, a stil je naglašen umetnutim panelima na gornjem dijelu koji naglašavaju siluetu. Suknja pak dolazi s detaljem pepluma i ostavlja dojam volumena u donjem dijelu. Više o ovoj sanjivoj ljetnoj haljini doznati možete na web stranici Self-Portrait, a pronaći ju možete i kod nas, u zagrebačkom concept storeu Clan.

self-portrait3

self-portrait4

self-portrait5

Foto: Self-Portrait, Instagram

Učitati još
Zatvori