Seksi donje rublje, ne samo za Valentinovo nego i za svaki dan
Seksi donje rublje, ne samo za Valentinovo nego i za svaki dan

Seksi donje rublje, ne samo za
Valentinovo nego i za svaki dan

U veljači, u kojoj je sve u znaku proslave Valentinova, mnoge se žene osjećaju odvažnije no ikad kad je izbor donjeg rublja u pitanju.

Bez obzira na to jeste li u dugogodišnjoj vezi, usred strastvenog flerta koji je tek zaiskrio ili uživate sami u svom društvu, zaslužili ste nagraditi se lijepim kompletićem u stilu koji vam se najviše sviđa.

LUNA INTIMATES

Mali znak pažnje koji nastavlja darivati

Da biste krenuli u shopping s listom na kojoj piše samo zavodljiv komplet ne mora biti Valentinovo.

Seksi donje rublje mali je znak pažnje koji možete pokloniti voljenoj osobi, ili samoj sebi, a koji bez sumnje nastavlja darivati i darivati…

Atraktivan komplet potiče samopouzdanje, a fini materijali poput svile, čipke i satena navode nas da se zamislimo u ulozi glavnih zvijezda nekog romantičnog filma.

LUNA INTIMATES

Kako odabrati seksi donje rublje?

Uz web shopove i brojne dućane danas nije teško pronaći sanjivu shopping lokaciju prepunu raskošnog donjeg rublja koje poziva na dodir.

Možete birati između već dobro poznatih dućana smještenih u najprometnijoj gradskoj ulici, internet trgovina s profinjenim francuskim donjim rubljem na koje se do sad još niste odvažili ili zabavnog sexy shopa s neočekivanim modelima. U mjesecu ljubavi sve je dopušteno!

 

LUNA INTIMATES

Slušajte svoje tijelo i pustite mašti na volju

Koji ćete grudnjak, gaćice ili body odabrati reći će vam vaše tijelo jer je na kraju krajeva najvažnije da se u svom seksi kompletiću osjećate ugodno i izgledate dobro.

Popularni bralette grudnjaci odlično pristaju ženama koje nose košarice veličina A ili B dok se žene kojima su potrebne veće košarice češće odlučuju na zavodljive modele koji u isto vrijeme izgledaju zanosno te pružaju podršku.

Kad su gaćice u pitanju, to je bar lako! Možete se poigrati s brazilskim krojem, ženskim boksericama i tangicama te uz jedan model grudnjaka odabrati nekoliko pripadajućih gaćica – za svako raspoloženje i svaku prigodu.

Zgodan korzet ili zavodljiv bodi komadi su koji će svakako podići vibracije kako unutar četiri zida, ili tijekom cijelog dana, čak i ako ih odlučite odjenuti ispod bijelog T-shirta i omiljenih traperica.

iNTIMISSIMI

Proslavite sami sebe uz tajno oruđe zavođenja

Prepustite se emocijama i proslavite sami sebe uz neodoljive komade seksi donjeg rublja koje ćete pronaći na našoj listi najpoželjnijih! Od ljupkih trokutića do push up zavodnika, ovim zanosnim komadima nećete moći odoljeti.

Učitati još
Zatvori