Od brenda SKIMS do H&M-a: Pronašli smo najljepše donje rublje koje ne ostavlja tragove
Od brenda SKIMS do H&M-a: Pronašli smo najljepše donje rublje koje ne ostavlja tragove

Od brenda SKIMS do H&M-a: Pronašli smo najljepše donje rublje koje ne ostavlja tragove

Premda bi trebalo biti nevidljivo, donje rublje često se kroz odjeću itekako prozire.

Debelo prošiveni rubovi gaćica, tvrdi šavovi grudnjaka, reljefni materijali i krojevi koji jamče udobnost, ali ne i diskreciju, dio su ženske svakodnevice u kojoj potraga za odgovarajućim donjim rubljem zna biti prava nemoguća misija.

Zato je opremanje ladice s donjim rubljem gaćicama i grudnjacima koji besprijekorno stoje možda i važnije od potrage za trendi modnim komadima koji će trajati jednu sezonu.

 

U čemu je tajna?

Pri kupovanju grudnjaka i gaćica brojni su faktori vrlo bitni. Zanima nas od kojeg je sastava napravljeno donje rublje kako bi mogli staviti zdravlje na prvo mjesto, a u isto nam je vrijeme važno kako će određeni model stajati na našem tijelu i hoće li nam biti udobno. Uz to bi bilo dobro da donje rublje naglašava vrline i korigira naše male nesigurnosti te da je pritom, kad se odjenemo, u potpunosti nevidljivo.

IZ NOVE KOLEKCIJE BRENDA SKIMS

“Što ti zapravo možeš napraviti za mene?”, često se pitamo gledajući grudnjak ili gaćice koje nam se sviđaju, a koje usprkos atraktivnom izgledu nisu pravi izbor za nas.

Stručnjaci iz svijeta donjeg rublja kažu da je uistinu moguće spojiti lijepo s korisnim i ugodnim, a zahvaljujući najnovijim tehnologijama u obradi materijala nikad nije bilo lakše pronaći zanosni veš koji će zadovoljiti sve naše kriterije.

Nevidljivo donje rublje ima brojna lica

Žene koje često nose majice, tajice i haljine od tankih i mekanih materijala uvijek su u potrazi za donjim rubljem koje ne upada u oko, odnosno za onim koje je praktički nevidljivo.

 

Gaćice i grudnjaci od glatkih materijala, bez šavova i zadebljanja čest su izbor iz kategorije “nevidljivih”, no to ne znači da rublje koje spada u ovu kategoriju mora biti bezlično i dosadno.

Zanimljive boje, krojevi koji laskaju tijelu i dodaci drugih mekanih materijala neprimjetno rublje učinit će mnogo zanimljivijim, a ako ste fan ženstvenog i zavodljivog stila, tanka, elastična čipka koja se gotovo stapa s kožom, priuštit će vam najbolje od oba svijeta.

U trgovine su se vratili popularni modeli za kojima ste možda tragali

Razdoblje pandemije kao da je podijelilo žene na dva tima – jedan u kojem se nose isključivo udobne pamučne gaćice, i drugi u kojem su dozvoljeni samo luksuzni komadi poput minijaturnih bralette grudnjaka. Ponuda u trgovinama s donjim rubljem slijedila je te trendove, no posljednjih mjeseci ponovno su se vratile tangice s mekanom čipkom oko struka, koje je godinama bilo nešto teže naći te gaćice i grudnjaci bez šavova u svim mogućim krojevima, veličinama i bojama.

Posebno su popularni i praktični kompleti u kojima se nalazi više komada u nekoliko nijansi, a kojima možete uštedjeti eure za onaj jedan potpuno nepraktični kompletić o kojem ste sanjali.

Ovo su najljepši nevidljivi grudnjaci i gaćice koji spajaju ženstveno s praktičnim. Za svaki džep, svaku građu i svaki ukus…

Set sa dva grudnjaka Anna field, Zalando
Učitati još
Zatvori