Party kolekcija u kojoj ćete pronaći omiljene komade za nadolazeće razdoblje
Party kolekcija u kojoj ćete pronaći omiljene komade za nadolazeće razdoblje

Party kolekcija u kojoj ćete pronaći omiljene
komade za nadolazeće razdoblje

Prosinac je mjesec u kojem se pripremamo za nadolazeće dane koje želimo dočekati u glamuroznim outfitima. Možemo zaključiti kako nakon pune 3 godine napokon živimo ‘punim plućima’, a gradovi su puno događanja, koncerata i evenata koja ne želimo propustiti. Dugoročnim ulaganjem naš stil ćemo dovesti do toga da uvijek imamo složene outfite za posebne prigode.

Iako smo svakodnevno izloženi novim trendovima i to na tjednoj bazi, poželjno je uložiti u kvalitetne, a statement party komade koji se mogu jednostavno kombinirati. Nova S.Oliver Black Label kolekcija je puna upravo takvih komada koji će vas osvježiti na pravi način.

Smoking za žene i muškarce je klasik s pomakom koji uvijek vrijedi imati

Smoking kao odjevni predmet ima dugu povijest. Nekada su ga nositi isključivo muškarci i označavao je poslovni i statusni simbol. No, kako je moda fluidna i brzo se mijenja u tom smislu danas je smoking statement komad koji nose sve. I dalje je dio poslovnog dress coda, ali i fashion komplet koji se može nositi na dnevne, večernje i svečane kombinacije.

Riječ je o kompletu s kojim nema greške i u njemu ćete uvijek izgledati profinjeno i elegantno. S.Oliver u novoj kolekciji nudi zagasite i jednostavne boje odijela koje možete kombinirati na bijele košulje, ali i trendi šljokaste komade za večernji izlazak.

Party komadi u kojima ćete posebno biti primijećeni

Blagdanska sezona je počela i u modnom smislu se pripremamo za najvažnije dane u godini. Kada govorimo o party komadima, posebno bismo istaknuli šljokaste odjevne predmete. Crna sjajna haljina je zasigurno klasik u kojem ćete bili jednostavni, a istovremeno i glamurozni. Posebno bismo izdvojili i crvenu boju koja je ‘it’ odabir ovih blagdana.

Riječ je o sofisticiranoj boji koju želimo nositi kada želimo biti zavodljive i posebne. Crveni komadi su posebno glamurozni, a crveno odijelo je hit kombinacija u kojoj ćete biti primijećeni. Ove zime naglasak je na upečatljivim  kombinacijama i u tom smislu budite hrabri i poigrajte se modom na pravi način. Sve komade možete pronaći u novoj S.Oliver kolekciji koja nas je osvojila na prvu.

Fotografija: Mimi Antolovič

Učitati još
Zatvori