Ružičaste Starke od brušene kože

Ružičaste Starke od brušene kože

Converse tenisice

Čim stigne proljeće iz gotovo svakog ormara izlaze Converse All Star Chuck Taylor tenisice, a popularne Starke dostupne su u doista svim zamislivim bojama, materijalima i printevima. Najklasičnije su one platnene – u posljednjih nekoliko godina pratili smo revival bijelih modela (niskih i visokih) koji su originalno dizajnirani za Olimpijske igre davne 1936., dok su se prošle sezone u street style kombinacije vratili i crni niski modeli.

Uz one platnene, mnogi biraju izdržljivije kožne Starke. Nakon blagdanske edicije u pastelnim bojama, u kolekciji za aktualnu sezonu nalaze se i modeli od brušene kože, a najveću pažnju izazvale su ružičaste tenisice sa zlatnim akcentima. S obzirom na Rose Gold boju koja je apsolutni hit, kao uostalom i sve nijanse ružičaste, ove su odmah izazvale pomutnju i brzo nestale s polica trgovina.

Converse tenisice

Klasičan niski model u potpunosti je obojen u ružičastu nijansu, uključujući i potplat i vezice, a u brušenu kožu presvučen je i zaštitni znak tenisica, inače gumena kapica na prednjem dijelu. U kombinaciji sa zlatnim detaljima jasno je zašto su zaludile tolike kupce. Trenutno su dostupne u odabranim online trgovinama.

Foto: @officeshoes

Učitati još
Zatvori