Rosalía je novo lice jesenske kampanje brenda Acne Studios
Rosalía je novo lice jesenske kampanje brenda Acne Studios

Rosalía je novo lice jesenske
kampanje brenda Acne Studios

Švedski modni brend Acne Studios iznenadio novom kampanjom! Nakon što je Kylie Jenner bila u prvom redu na njihovoj reviji za vrijeme PFW, sada su otkrili koje celebrity lice je zvijezda nove jesenske kampanje. Na naše veliko iznenađenje i radost – u pitanju je Rosalía.

Iako tražena, Rosalía nije tek tako pristajala na razne pozive za modne suradnje koje je dobivala. Prije par mjeseci bila je zvijezda SKIMS kampanje, a sada je uplovila u ozbiljne modne vode. Na svom instagramu je napisala da je Acne Studios njen omiljen brend, i mi joj vjerujemo. Vjerujemo joj jer je previše autentična da bi radila nešto iza čega ne može stajati. Također joj vjerujemo jer nije izabrala neki razvikani brend, već upravo Acne Studios.

Fotografije je radio nizozemski umjetnik Paul Kookier, a ovoj suradnji se radovala i sama Rosalía. Ukratko je opisala njegove fotografije kao vanvremenske, ali istovremeno svježe, a dodala je i da su badass. Sve ono što predstavlja i nju kao umjetnicu.

Kroz niz fotografija možemo primijetiti da Rosalía sve vrijeme nosi sunčane naočale naopako, što može biti metafora njene karijere koju vodi suprotno savjetima glazbenih menadžera. Naime, nju od početka savjetuju da treba pjevati na engleskom, ali ona ne mari za to.

Kreativni direktor brenda Jonny Johansson izjavio je da je Rosalía savršen izbor za ambasadora brenda Acne Studios. Njena jedinstvena sposobnost pomicanja granica kroz vrijeme, povijest i kulturu, a sve to u suvremenom ruhu, je ono što je izdvaja od drugih. Modni znalci tvrde da je ovo match made in high fashion heaven, a mi se u potpunosti slažemo. Uživajte u nekonvencionalnim fotografijama kampanje Acne Studios Fall ’22.

Članak preuzet s Journal.rs.

Foto: Instagram, Acne Studios

Učitati još
Zatvori