Hit natikače u Birkenstock stilu

Hit natikače u Birkenstock stilu

Da se investicija u ‘birkenstockice’ u prethodnih nekoliko godina itekako isplatila, dokazuje nam najnovija sezona, koja s toplijim danima donosi i prve Birkenstock modele za proljeće/ljeto i pokazuje kako će oni i u 2017. biti izuzetno popularni. No, u toj priči više nije samo Birkenstock, jer i drugi su brendovi prigrlili trend ovog ikoničnog modela natikače i odlučili ga ponuditi modnoj publici u vlastitoj interpretaciji.

Dokaz da će Birkenstock modeli biti hit i u ovoj godini, najnovija je kolekcija poznatog dizajnerskog brenda Roger Vivier, koji je na čelu s kreativnim direktorom Brunom Frisonijem osmislio nekoliko najpoželjnijih modela cipela za proljetne dane. A da su itekako poželjni, već su nam počele pokazivati prve fotografije trendseterica u njima. Jedan od njih je Slidy Viv natikača po uzoru na kultni Birkenstock model, koja je original pretvorila u pravi modni komad – što zbog materijala od kojeg je izrađena, a što zbog detalja koji ju krase i koji su sve samo ne minimalistički.

Slidy Viv dolazi i u klasičnom izdanju – glatkoj koži neutralnih boja, no mnogo su upečatljiviji modeli ove natikače koji su izrađeni od satena, čipke i PVC-a. Elegantnijima ih dodatno čine ukrasne kopče, izrađene od Swarovski kristala, a u svoju ih je kolekciju cipela već uvrstila blogerica Julie Sariñana, koja stoji iza bloga Sincerely JulesOna je izabrala skroz klasičan model od crne kože i dala do znanja kako ćemo Vivierovu verziju kultnih birkenstockica učestalo viđati u narednim mjesecima. Više informacija o ovoj kolekciji saznajte u Roger Vivier web shopu.

Učitati još
Zatvori