Rihanna lansira Fenty x Puma prozirne gumene natikače

Nakon vrlo uspješne prošlogodišnje kolekcije za Pumu, Rihanna sa svojom Fenty linijom samouvjereno maršira dalje. 2017. nam je, između ostalog, donijela nove minimalističke modele creepersica, kao i natikače sa svilenom mašnom koje su odmah planule s polica.

Jelly Slides podsjećaju nas na djetinjstvo

Već se neko vrijeme najavljuje kako će uskoro lansirati novi model natikača o kojem se glas jako brzo proširio. Radi se o gumenim natikačama, takozvanim ‘jelly slides’ koje neodoljivo podsjećaju na prozirne šarene gumene sandale koje smo kao klinci 90-ih nosili na plažu. I dok se jedni tome izruguju, drugi stoje u redu kako bi ih kupili istog trena kad dođu u online trgovine, a to je sutra.

A post shared by PUMA (@puma) on

S obzirom na neosporivu popularnost natikača ove godine, i to ne samo u kategoriji sportskih modela kao što su adidas Adilette ili Birkenstock u koju spada Fenty x Puma dizajn, već i onih elegantnih za poslovne i večernje prilike, sasvim je jasno da će i nove gumene natikače biti itekako primijećene. Pogotovo zbog nostalgije za 90-ima koja je i vratila ovaj modni val na scenu.

Dolaze u tri osnovne boje i sve su prozirne – crnoj, plavoj i nezaobilaznoj ružičastoj. Savršene su za plažu, a ako ste hrabriji i za druge dnevne ljetne kombinacije. Pronađite ih na ovoj stranici koja dostavlja u Hrvatsku, točno u ponoć moći ćete ih kupiti.

natikače natikače natikače

Foto: Instagram, Puma

0