Najrazvikanije adidas tenisice u 2017.

Najrazvikanije adidas tenisice u 2017.

adidas-eqt-originals-1

Nastao 90-ih godina u Berlinu, adidas EQT vratio se ove godine u potpuno novom dizajnu redefinirajući spoj lifestyle i sportske tenisice zahvaljujući posebnoj paleti boja s kombinacijom crne, sive i Turbo crvene uz detalj transparentno bijele koja zaokružuje cijelu siluetu tenisice. I Journal.hr je prisustvovao lansiranju – ovdje možete pročitati kako je cijeli urbani event izgledao. Revival adidas EQT modela najveći je adidasov projekt ove godine, a ubrzo nakon predstavljanja postale su najrazvikanije tenisice ovog brenda i pokorile svjetske metropole.

adidas-eqt-originals-4

S obzirom na berlinsko podrijetlo tenisice, kampanja je snimljena upravo evocirajući ovo street style nasljeđe, dok se iza objektiva našao veliki Juergen Teller.

Ostajući vjeran svojim korijenima EQT Support ADV model sastoji se od dvobojne konstrukcije izrađene od prianjajuće adidas Primeknit tehnologije dok je u spužvasti potplat tenisice ugrađena inovativna EVA tehnologija za maksimalnu udobnost. Nasljeđe Originalsa ocrtava se u integriranom sustavu vezanja koje završava s prepoznatljivim adidas 3-stripsima.

adidas-eqt-originals-3

Nova EQT proljeće/ljeto 2017. kolekcija sastoji se od nekoliko muških i ženskih modela u kojima se kombiniraju razne palete boja i završni detalji, a dostupna je u Shooster trgovinama u Zagrebu (Arena Centar i CCO West), adidas Originals trgovini u Bogovićevoj ulici u Zagrebu te u Splitu (CCO Split i Split Mall). Više informacija pronađite na Instagram profilu @adidashrvatska.

adidas-eqt-originals-2

Učitati još
Zatvori