Chanel održao reviju u Pekingu

paris in rome chanel

Métiers d’art kolekciju koju je u prosincu predstavio zapadnom tržištu u Rimu, Chanel je krajem svibnja odveo u Peking, gdje je okupljenoj publici predstavljena replika revije održane u Italiji. Kolekciju namijenjenu pred-jesenskoj sezoni podržati su došle ambasadorice pariškog brenda, Kristen Stewart i Caroline de Maigret, kao i mnoge internacionalne zvijezde iz Azije.

paris in rome chanel2

Kolekcija Paris in Rome inspirirana je povijesti kinematografije i francuskim glumicama koje su glumile u talijanskim filmovima slavnih redatelja. U duhu kolekcije bila je i scenografija revije, s dekorom u duhu crno-bijelog filmskog seta, a ovo je drugi put da je Chanel svoje modne ideje predstavio u Kini.

paris in rome chanel3

Kolekcija za pred-jesenske dane Métiers d’art obavijena je u prepoznatljive Chanelove tonove bež, sive, crne i plave boje, čija je paleta za jesen 2016. oplemenjena nijansama smeđe, narančaste i ružičaste boje. Tvid, kašmir, džersej, baršun, čipka, svila i šifon neke su od dominantnih tkanina, koje čine tipičnu parišku elegantnu priču za jesenske dane.

Kristen Stewart

Kristen Stewart

Song Hye Kyo

Song Hye Kyo

Caroline de Maigret

Caroline de Maigret

Chris Lee

Chris Lee

Zhou Yun

Zhou Yun

Ouyang Nana

Ouyang Nana

Ming Xi

Ming Xi

Foto: Chanel

0