Zavirite u novootvoreni Replay store u Zadru

Zavirite u novootvoreni
Replay store u Zadru

Replay Store Zadar

Replay se od ovog mjeseca može pohvaliti preuređenim storeom u Zadru. Nakon pomnog promišljanja dizajneri iz Replaya oblikovali su interijer storea u skladu s jedinstvenim duhom grada u kojem prošlost i moderno funkcioniraju u savršenom skladu.

Replay Zadar

Replay store Zadar

Jednostavne metalne konstrukcije kombinirane sa zrcalnim staklenim površinama na kojima su izloženi modni dodaci i obuća, pokazale su se savršene za prezentaciju ovog dijela kolekcije. S druge strane velika masivna drvena ploha na stolu uz tzv. denim wall idealno naglašava boje aktualnih jeans modela. Minimalistički izrađene metalne konstrukcije u kombinaciji s artistički oslikanim zidom u prvi plan stavljaju asortiman brenda. Harmoničan ambijent upotpunjen s diskretnom rasvjetom svakom posjetitelju koji uđe u store pruža jedinstveni doživljaj shoppinga.

Replay Zadar

Na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu pronađite najbolje komade ovog urbanog branda na jednom mjestu. Osvježite garderobu i uživajte u novoj odjeći iz novouređenog Replay storea u Zadru na adresi Knezova Šubića Birbirskih 10.

Replay Zadar

Replay Zadar

Replay Zadar

Replay Zadar

Replay Zadar

Učitati još
Zatvori