Gigi Hadid nosi najnoviji model Reebok Club C ’85 tenisica

Gigi Hadid nosi najnoviji model Reebok
Club C ’85 tenisica

Reebok Club C '85 Melted Metal

U trećem nastavku #PerfectNever priče, globalni sportski i lifestyle brenda Reebok donosi ekskluzivnu i limitiranu serija tenisica – Club C ’85 Melted Metal, koja na blistavi način interpretira i daje posve novi značaj ovom bezvremenskom Classicu.

#PerfectNever je globalni Reebokov pokret koji utjelovljuje žensko poimanje važnosti, vjerodostojnosti i iskrenosti prema samoj sebi, želeći naglasiti potrebu da se žene suoče s činjenicom kako ne trebaju biti savršene te da je takav stav vrijedan slavlja i svakog divljenja. Glavna protagonistica ove priče i dalje je sveprisutna Gigi Hadid, trendseterica i strastvena zagovornica zdravog i aktivnog načina života, koja u ovoj kampanji na vjeran način utjelovljuje spontan, ali snažan duh Classica.

REEBOK CLUB C ’85 MELTED METAL

Reebok Club C '85 Melted Metal

Club C ’85 MELTED METAL je novi i reinterpretirani kultni Classic inspiriran koloritom i sjajnom teksturom rastaljenog metala. Gornji dio tenisice od kvalitetne je kože bisernog sjaja koji naglašava čistu i klasičnu liniju te ih čini savršenim i must have komadom. Istaknuti retro logotip na gornjem dijelu tenisice i dalje je ostao vjeran svom originalu. Ova nova siluetu klasičnog stila pruža iznimnu udobnost i podršku, dok visoki abrazivni gumeni potplat osigurava veću stabilnost.

Reebok Club C '85 Melted Metal

Ponestane li vam inspiracije uz što ih nositi, i kako ih kombinirati, isprobajte ih na crne tajice baš poput Gigi, na vrećaste traperice svog bivšeg frajera ili odrezanu jeans suknju kako biste uživali u svojoj naglašenoj nesavršenosti. Volite li ovakav blistavi modni izazov, odvažite se i budite dio globalne Reebok #PerfectNever priče.

Reebok Club C '85 Melted Metal

Club C ’85 MELTED METAL model dostupn je u Reebok FitHub storeu Arena Centar i maloprodajnoj mreži Reebok partnera.

Reebok Club C '85 Melted Metal

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori