Originalne torbe s pričom su idealan novogodišnji poklon

Originalne torbe s pričom su
idealan novogodišnji poklon

rd-code-poklon-7

Unikatni dizajnerski radovi koji nastaju u malim količinama i u malim art radionicama s hrvatskim potpisom uvijek su dobra ideja za poklon, a posebno u prosincu, mjesecu darivanja. Osim što su unikatni i ručne izrade, takvi radovi nisu baš svugdje dostupni, ali to ih čini još posebnijim odabirom za poklone. Nebitno je li se radi o originalnim keramičkim radovima, malo drugačijim suvenirima, odjeći, nakitu ili zaista unikatnim torbama, domaće dizajnerske radionice ne oskudijevaju u originalnosti.

rd-code-poklon-6

Nikad nije kasno za poklon

Neke od takvih radova su i RDcode torbe. Osim što iza njih stoji zanimljiva priča, osmišljene su na način da se bilo koja torba s potpisom RDcode može nositi u svim godišnjim dobima. Uz prepoznatljive, limitirane edicije ovih torbi koje su inspirirane starim i povijesnim vratima s raznih strana svijeta pod nazivom /DOORS & BAGS/, a koje nisu samo male umjetničke skulpture već su itekako nosive, brend RDcode također izrađuje i oversized torbe, ruksake i clutch torbe u casual chic stilu za razne prigode koje se mogu iskombinirati u najrazličitijim outfitima.

rd-code-poklon-8

RDcode torbe za ljubitelje originalnog

Torbe su uglavnom izrađene od eko kože, svaki primjerak je ručno rađen s puno predanog rada i ljubavi, a osim što je osmislila dizajn svake torbe, vlasnica brenda RDcode, Renata Debeljak, također je zaslužna i za izradu svake torbe. Tako da je mala art radionica i obrt RDcode priča u kojoj su svaku torbu izradile Renatine ruke.

RDcode svojim dizajnom nastoji ostati prepoznatljiv i originalan i naći put do onih koji osim kvalitetne izrade žele nositi torbe koje iza sebe imaju zanimljive priče.

rd-code-poklon-2

RDcode torbe s prednovogodišnjim popustima možete kupiti na Facebook stranici RDcode.

rd-code-poklon-3

rd-code-poklon-5

rd-code-poklon

Foto: RDcode

Učitati još
Zatvori