Niske ili visoke, ravne crne čizme su uvijek pun pogodak

Niske ili visoke, ravne crne čizme
su uvijek pun pogodak

Polako smo zakoračili u sezonu čizama. Prvi jesenski kišni dani vratit će nas omiljenim modelima čizmama od kojih se nećemo odvajat sve do proljeća. Od najnovijih modela koji donose trendi korak do dobrih starih klasika na koje uvijek možemo računati, idealan par jesenskih i zimskih čizama u garderobu za hladnu sezonu unosi spoj elegantnog izgleda i udobnosti.

RAVNE ČIZME U CRNOJ BOJI SU NEPOBJEDIVI KLASIK HLADNE SEZONE

I dok su jarke boje, cvjetni motivi i upečatljivi detalji poput bisera ukrasili modele inspirirane trenutnim trendovima, mnogi među nama su se još jednom našli u potrazi za jednostavnim, svestranim i udobnim modelom koji će odlično izgledati u svakoj kombinaciji i prilici. Kao savršen odgovor na to modno pitanje i ove su se sezone nametnule ravne čizme u crnoj boji.

Zara

Zara

Od gležnjača do efektnih čizama iznad koljena, ravni modeli obojeni klasičnom i svestranom crnom bojom i ove su jeseni i zime nepogrešivi odabir. Kao savršena obuća za jesenske, ali i najhladniji zimske dane koji donose snijeg i led, ravne čizme unose udobnost i stabilnost u hladnu sezonu. Dok će se niska potpetica pobrinuti za što manje padova, crna boja svakom će modelu ravnih čizama dati elegantan izgled i svestran karakter.

Kako bi izvukli najviše iz jednog para obuće za sezonu u koju smo tek zakoračili, posegnite za ravnim crnim gležnjačama klasičnog izgleda koje će jednako dobro izgledati unutar ležernih i formalnih kombinacija. Za trendi izgled odgovor ćete pronaći u biker modelu ravnih crnih čizama, dok će modeli iznad koljena u eleganciju unijeti i dašak seksipila. Za ljubiteljice klasike ravne crne čizme do koljena i ove će sezone biti nepobjedivi izbor.

Zara

Zara

Kako bi svojoj jesenskoj i zimskoj garderobi dodali savršen par elegantnih i udobnih, ali i pristučanih i kvalitetnih čizama, donosimo vam pregled najboljih modela iz high street kolekcija.

Zara

Zara

Mango

Mango

Mango

Mango

H&M

H&M

Massimo Dutti

Massimo Dutti

H&M

H&M

H&M

H&M

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Topshop

Topshop

Mango

Mango

Zara

Zara

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Topshop, Zara,

Učitati još
Zatvori