Kako omiljenu pulover haljinu nositi ove sezone?

Kako omiljenu pulover haljinu
nositi ove sezone?

A post shared by Heather (@_thefab3) on

I službeno su stigli dani u kojima će nam #sweaterweather biti jedan od omiljenih hashtagova na Instagramu. Topli, meki i krupni puloveri pritom će zauzeti primarnu poziciju u našim ormarima, kako bi nam uvijek bili nadohvat ruke kada želimo pobjeći od opake zime.

Pulover haljina se vraća u naše ormare

Vuneni puloveri koje viđamo u posljednjih nekoliko sezona doista nikada nisu izgledali bolje, a u naše se živote sada ponovno vratio i kašmir, taj profinjeni materijal kojeg u ponudi imaju čak i high street brendovi. Za koji god materijal se odlučili, uzmite u obzir da će uz pulovere pravi modni hit biti i pulover haljine. Njih smo na veliko viđali prošle zime, da bi se ove sezone ponovno vratile. Pulover haljine volimo zbog njihove univerzalnosti, lakoće kombiniranja i činjenice da vam uz ovakav odjevni komad još samo trebaju kaput i čizme ili tenisice.

Idealne su u danima kada nemate inspiraciju što odjenuti, a opet dovoljno elegantne i efektne da ih možete nositi i u formalnijim prigodama. Kako ih trendseterice točno nose, provjerite u nastavku.

A post shared by LadyAddict (@ladyaddict) on

A post shared by Jenny Tsang (@tsangtastic) on

A post shared by Figtny (@figtny) on

A post shared by Masha Sedgwick (@masha) on

A post shared by Figtny (@figtny) on

A post shared by Chinda Phraph (@ch.phr8ph) on

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori