Prugasti džemperi veliki su hit i ove sezone, izdvojili smo najljepše modele
Prugasti džemperi veliki su hit i ove sezone, izdvojili smo najljepše modele

Prugasti džemperi veliki su hit i ove sezone,
izdvojili smo najljepše modele

S dolaskom jeseni, stigli su nam i hladniji dani. U skladu s tim kombiniramo razne modne dodatke kako bi nam bilo ugodno. Međutim, toplo i meko pletivo polako zauzima najvažnije mjesto u našim ormarima. Od elegantnih dolčevita, chic džempera do oversized kardigana. Topli modeli i ove su jeseni nezaobilazni dio svake kolekcije i kombinacije. I ove se sezone ističu modeli jednostavnih linija i neutralnih boja.

Ovaj su nam put za oko zapeli najšarmantniji modeli koje i ove sezone krasi prugasti uzorak.

Prugasti džemperi za dašak francuskog stila

Gotovo svake sezone kada stigne hladnije vrijeme, prugasti džemperi se iznova vraćaju u naše ormare. Baš poput prugaste košulje koju možemo kombinirati u svim prigodama, prugasti džemper donosi neodoljivu kombinaciju omiljenog modela pletiva i najsvestranijeg uzorka. Svestrani je to komad koji možemo nositi u bezbroj različitih kombinacija.

35 chic modela

Uz modele na kojima se izmjenjuju tamnoplave i bijele ili crne i bijele linije, u kolekcijama možemo pronaći i džempere s vedrim šarenim prugastim uzorcima. I dok će oni klasični modeli unijeti dašak francuskog stila, šarenih prugasti džemperi ove sezone u naše ormare vraćaju retro estetiku.

U nastavku smo izdvojili trideset i pet modela prugastih džempera koje možete pronaći na policama dućana i u online shopovima omiljenih brendova.

Učitati još
Zatvori