Vraćaju se vibrantne boje i prugice – u H&M trgovini pronašli smo najbolje komade za toplije dane
Vraćaju se vibrantne boje i prugice – u H&M trgovini pronašli smo najbolje komade za toplije dane

Vraćaju se vibrantne boje i prugice – u H&M trgovini pronašli smo najbolje komade za toplije dane

Iako proljeće kalendarski još nije stiglo, s prvim naznakama sunca, dužim i toplijim danima maštamo o šetnjama i ispijanju kavice na zraku. S dolaskom proljeća, sve se polako budi. Osim prirode koja dobiva poseban šarm, ljudi postaju sve življi, a sve je nekako ubrzanije i dinamičnije. Osim toga, veselimo se što ćemo uskoro topliju i deblju odjeću zamijeniti nešto laganijom.

S toplijim danima, u prvi plan dolaze ‘it’ komadi kao što su košulje, lagane hlače, mokasinke i baloneri. Neutralne boje mijenjamo nešto odvažnijim i živahnijim. Sve je to vidljivo i u novim kolekcijama poznatih brendova, a ovoga puta izdvajamo H&M kolekciju koja svoju posvećuje mitskom otoku. Već na prvi pogled, kolekcija nas odvodi na bezbrižan otok koji zove na uživanje. Vedre, živahne boje, dizajn, zanimljivi uzorci i laganiji materijali spremni su za nošenje u nadolazećim toplijim danima.

Ove sezone nosimo odjevne komade u živahnim bojama

H&M-ova kolekcija za proljeće 2023. nadahnuta je mitskim otokom Isla Hennes. Komadi iz ove kolekcije omogućuju da eksperimentiramo, nudeći uzbudljivu raznolikost nježnih tonova, odvažnih oblika i kvalitetnih tkanina. 

U ovoj kolekciji sigurno će svatko pronaći nešto za sebe. Naime birati možete između široke palete izmjenjivih stilova s kojima se možete poigrati. U Pre-Spring kolekciji možete tako pronaći eklektične komade kao što su moderno izrađena odijela s neočekivanim detaljima. Kolekcijom prevladavaju jarke boje i uzorci pa tako možete naići na komade s neo-folk elementima, a vidljiv je i veliki povratak prugica.

Kolekcija koja evocira maštanja o ljetu

Isla Hennes je destinacija sa stilom za proljeće 2023. U potrazi da osvježimo garderobu, ova nas je kolekcija potaknula na maštanje o proljetnim šetnjama i bezbrižnim  ljetnim danima. Kolekcija odiše živim paletama boja i botaničkim detaljima koji su savršena kombinacija. Već se zamišljamo na plaži, u laganoj lepršavoj haljinici sa šeširom na glavi dok ispijamo osvježavajuće piće.

 

Eklektični komadi

Ovom kolekcijom svakako prevladavaju ‘it’ komadi kao što su ženska odijela, sakoi, cargo hlače i prsluci. Budući da se s proljećem budi i priroda, oko nas prevladavaju žive boje. Odlučite se za upečatljivu zelenu košulju i hlače s prugama ili slatkastu ružičastu haljinu s prugicama i oživite svoju proljetnu garderobu.

Crna pamučna mini suknja A-kroja na preklop ističe se izvezenim detaljima i svakako je  jedan od onih komada iz kolekcije koje ćemo rado nositi u nadolazećoj sezoni. Što sve možete pronaći u novoj kolekciji, pogledajte na H&M web-stranici. Ono što treba naglasiti jest da će osim ove Pre-Spring kolekcije biti lansirana i Spring kolekcija 30. ožujka 2023. Stoga budno pratimo sve novitete. U međuvremenu smo izdvojili svoje favorite u nastavku.

Foto: Instagram (@nadja_eric, @enaluna), H&M

Učitati još
Zatvori