Veliki vodič prugastih komada koji nikad ne izlaze iz mode
Veliki vodič prugastih komada koji nikad ne izlaze iz mode

Veliki vodič prugastih komada koji
nikad ne izlaze iz mode

Ako bismo morale imenovati jedan uzorak koji konstantno vlada našom redakcijom, onda su to prugice. Modni klasik koji je u isto vrijeme i jednostavan i efektan. Klasičan i moderan. Elegantan i dovoljno cool. S prugicama teško da možete pogriješiti pa smo sigurni da u svojoj garderobi imate barem jedan komad kojeg uvijek rado odabirete na svoje svakodnevne kombinacije. Lakoća prugica je u tome što se s njima možete igrati kao s neutralnim bojama. Odgovaraju na sve, a ponajviše na naš omiljeni jeans. Upravo zbog toga prugasti komadi su ujedno i najpoželjniji odjevni komadi za koje se odlučujemo bez obzira na sezonu. Proljeće, ljeto, jesen ili zima – uvijek su dobrodošli. Vidi se to i u Journal redakciji u kojoj ne može proći ni jedan dan, a da jedna od nas nije obukla svoj najdraži prugasti pulover.

 

Prugasti komadi – naši favorit za proljetne dane

Iako smo prugice odabrale tokom jeseni i zime noseći ih u obliku vunenih džempera, stižu nam proljetni dani u kojima ćemo rado nositi kratke jaknice, majice, bluze i haljine u prugastom uzorku. Najčešći odabir svakako je klasična kombinacijua vodoravnih prugica u neutralnoj paleti bež i modre. Ipak, prugice se nose kako u vodoravnim, tako i u horizontalnim i kosim linijama koje daju mali twist uobičajenim prugastim komadima. Osim toga, tu su i vibrantne nijanse crvene, ružičaste, zelene i plave za razigraniji look. Rekli bismo kako u ponudi high street brendova zaista ima za svakoga po nešto.

Prugasti komadi nosit će se od glave do pete, a mi se najviše veselimo pletenim jaknicama kakve smo pronašli na Massimo Dutti stranicama. Jaknica dolazi u tri različite kombinacije boja – bež, crvenoj i modroj pa se ne možemo odlučiti koju bismo prije izabrale za prve proljetne zrake sunca. Znamo samo da ćemo se u njoj osjećati kao prave Parižanke. Decentne i s mjerom, a opet dovoljno svježe.

U potrazi za najljepšim komadima prugastog uzorka prekopali smo najnovije kolekcije omiljenih high street brendova. Što smo još pronašli osim spomene pletene jaknice, donosimo u nastavku.

Majice i bluze

Učitati još
Zatvori