Nekoliko proljetnih ‘all black’ kombinacija

Nekoliko proljetnih ‘all
black’ kombinacija

Intitut za boje Pantone kao boju 2017. godine istaknuo je Greenery, jednu neobičnu zelenu nijansu na koju se u modnome smislu neće odvažiti baš svatko, no ono na što možemo računati u proljetnoj sezoni, te u obilju boja koje nas okružuju, svakako su bezvremenske ‘all black’ kombinacije.

S njima skoro nikada nećete pogriješiti i uvijek će vas spasiti u onim trenucima kada inspiracije za kreativne odjevne kombinacije jednostavno ponestane. Crni jeans i zanimljivi crni sweatshirt ili pulover, brzopotezna su kombinacija za dnevne prilike, na koje će još u prohladnim proljetnim jutrima i večerima odlično doći crna kožna jakna.

Za večer su pak rezervirane male crne haljine i modni dodaci u crnoj boji, a alternativa su elegantna ženska odijela koja trendseterice posebno vole nositi posljednjih tjedana. Kao još jedna cool kombinacija za proljetne dane neka vam posluži ona crne slip haljine i crne traper jakne. Za upotpuniti ‘all black’ look neka vam posluže crni asesoari, a u prijelaznim danima još uvijek će vam dobro doći i klasične crne gležnjače.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori