Predstavljen novi domaći brend torbi

Predstavljen novi domaći brend torbi

_DSC4520 web

Suzy Josipović Redžepagić

Novi domaći brend torbi Vrecha&Co

Sinoć je u concept store-u Hysteria održano predstavljanje novog domaćeg brenda torbi Vrecha&Co. Ovu pravu ljetnu modnu priču osmislile su dvije prijateljice, dizajnerice i poslovne suradnice Saša Maksimiljanović i Jasmina Kapetanović, a izradile tete iz Kamensko creative. Vrecha&Co predstavlja torbe napravljene od jutenih vreća za kavu upotpunjene detaljima raznih boja, a svaka torba je unikatna. Predstavljanje je prošlo u izvrsnoj atmosferi uz nastup novog zagrebačkog glazbenika Feliksa.

_DSC4523 web

Saša Maksimiljanović, Suzy Josipović Redžepagić, Jasmina Kapetanović i Feliks

Novi domaći brend Vrecha&Co prava je ljetna poslastica. Torbe napravljene od jutenih vreća za kavu izvrsno se mogu uklopiti u svaki ljetni styling, a zbog različitih detalja na vrećama i kombinacija boja podstave, ručki i zatvarača, svaka torba je jedinstvena. Ova prva kolekcija sadrži pet različitih modela, male torbe u dvije veličine, ceker, veliku Vrechu i ruksak. U ponudi se nalaze sa crvenim i maslinasto zelenim ručkama, te crvenom i maslinasto zelenom viskoznom podstavom. Prilikom izrade pazilo se na svaki detalj tako da svaka torba ima tri unutarnja džepa sa zatvaračima u raznim bojama.

_DSC4529 web

Saša Maksimiljanović i Jasmina Kapetanović

„Dugo surađujemo i družimo se i tako je kroz posao i prijateljstvo nastala ideja o Vrechi&Co. Okosnica cijele priče su jutene vreće koje smo upotpunile šarenim detaljima. Svaka torba je unikatna i ima svoju priču. Prva kolekcija sadrži modele u pet različitih veličina, a torbe su idealne za šetnju po gradu, odlazak na plažu ili u kupovinu. Mi žene volimo svašta natrpati u naše torbe a prednost Vreche je u tome što su izrađene od originalnih vreća koje nose 70 kg kave, tako da imaju veliku izdržljivost. Slobodno ih možete napuniti sa svime potrebnim i nepotrebnim i ne morate se bojati da će puknuti“, sa smješkom objašnjavaju Saša i Jasmina.

_DSC4536 web

Saša Maksimiljanović i Jasmina Kapetanović sa gospođama iz Kamensko creative

Vrecha&Co trenutno se nalazi u prodaji u concept storeu Hysteria u Teslinoj 9 u Zagrebu, a ubrzo će se naći i u dućanu Arterija u Splitu, Electryclady Land Design-u u Korčuli i .. u Puli. Nakon toga Vrecha&Co će otputovati i van granica te se naći u ponudi u dućanima u Ljubljani i Berlinu.

DSCF4251 web

DSCF4258 web

DSCF4261 web

DSCF4286 web

IMG_1577

VRECHA&CO-4 web

Saša Maksimiljanović i Jasmina Kapetanović

VRECHA&CO-8 web

Saša Maksimiljanović i Jasmina Kapetanović

Foto: Petar Santini i Ognjen Karabegović (događanje), Sanjin Kaštelan (Vreche&Co)

Učitati još
Zatvori