Predstavljanje svilenih traka Croata Twilly

Poznajete li ženu koja ne voli nježan dodir svile oko vrata? Naravno da ne, razlog je vrlo jednostavan – postoji neka neobična veza između žena i nježnog svilenog šala. Stoga je u Croata salonu u Oktogonu održan prvi Croata blogger & web editor event – Svilene Croata strasti.

kravata7

Svrha okupljanja je bila prezentacija novog proizvoda Croata Uresnice/Twilly – svilenih traka napravljenih od 100% visokokvalitetne svile, ručno šivanih i dostupnih u tri različite dužine.
Uz druženje uzvanice su imale priliku poslušati predavanje Mihaele Grnović Novaković, Art direktorice brenda Croata o vrstama svile, kreiranju dezena i proizvodnji iste, dok je Anita Bušić, odjevna dizajnerica, održala kratak tečaj vezanja te pokazala da je Croata Twilly modni dodatak koji može biti vezan na nebrojene načine.

kravata2

S obzirom na posebnu izradu i tkanje svilenih niti – ona je dovoljno izdržljiva kako bi se koristila na različite načine. Njezina lica su brojna – može biti narukvica oko ruke, traka za kosu, zamjena za remen od ručnog sata, ogrlica, pojas. Može se zavezati u mašnu ili čvor oko vrata, a ljubiteljice torbi vezati će je oko ručke u mašnu ili omotati čitavom dužinom ručke u Birkin stilu. S njom se mijenja izgled torbe iz dana u dan.

kravata3

0