Veja ima nove modele za minimalistice koje žele dozu boje u svojim kombinacijama

Veja ima nove modele za minimalistice koje žele dozu boje u svojim kombinacijama

Za sve one koji su se zasitili skandinavskog minimalizma i bazičnih boja te žele unijeti živosti u svoje modne kombinacije ovog proljeća poznati brend Veja donosi upravo to. I dalje vjeran svom prepoznatljivom dizajnu brend je objavio suradnju s nekad iznimno popularnim imenom Mansur Gavriel koji je prvenstveno osvojio publiku svojim cipelama u jarkim bojama, a kasnije i torbicama. Tako su sada spojili nosivost i upečatljivost te lansirali nekoliko modela koji će se uklopiti u basic capsule garderobu, no ipak joj dati potreban update.

Suradnje na modnoj sceni cvjetaju u posljednje vrijeme, a jedan od razloga je taj da kada se radi o ulovu takvih posebnih komada oni jednostavno imaju dugotrajniju vrijednost u našim ormarima. Osobito su primamljivi jer u tom slučaju dobivate komad ili modni dodatak s potpisom po nekoj povoljnijoj cijeni, a kad ga god nosite osjećate se kao da sebi ipak imate nešto posebno, a ne samo još jedan očekivani high street komad.

Veja sada već ‘pod must’ sklapa suradnje s poznatim dizajnerskim imenima, pa je tako nakon Marnija i Ricka Owensa na redu došao i veseli Mansur Gavriel. Redizajnirao je klasični i minimalistički Veja Campo model koji sada dolazi u jarko žutoj, plavoj, ružičastoj i zanimljivoj krem boji. Ovi monokromatski modeli nadahnuti su bojama duge, a cijena im nije ništa viša od uobičajenih iznosa Veja tenisica. Baš poput njih možete ih naručiti sa službene stranice brenda ili Karla trgovinama.

Učitati još
Zatvori