Poslovni look stvoren za ljetne vrućine
Poslovni look stvoren za ljetne vrućine

Poslovni look stvoren za ljetne vrućine

Iako se veselimo ljetu i suncu te s nestrpljenjem odbrojavamo zadnje dane do godišnjeg, poslovni look nam najčešće zadaje muku. Nekoliko slobodnih dana godišnjeg odmora koje ćemo provesti uz obalu mora dobro će nam doći da napunimo baterije, no sasvim je druga priča kada ljeto provodimo u uredu.

Poslovni komadi u kojima ćete izgledati chic i u uredu

Iako smo sunčane i tople dane s nestrpljenjem iščekivali, odijevanje za poslovni tjedan postaje puno izazovnije kad na asfaltu zavladaju vrućine. Stoga je ponekad teško pronaći poslovni look koji je savršeni odabir za ljetne vrućine i u kojem ćete se osjećati ugodno i elegantno, a da pritom odgovara poslovnoj atmosferi.

Kada biramo poslovni look, važno je imati na umu slojevitost. Ako ste u dilemi, slojevito odijevanje odličan je izbor kada se cijeli dan krećete između 30 i nešto stupnjeva i klimatiziranoga ureda. Odaberite lagani gornji dio ili gornji dio bez rukava u kombinaciji s hlačama, trapericama ili suknjom. Na kraju sve možete  upotpuniti blejzerom ili kardiganom koji će vam dobro doći dok ste u zatvorenom klimatiziranom prostoru.

Najjednostavniji odabir za elegantni poslovni look i ovog će ljeta biti haljine. Osim što skraćuju vrijeme odijevanja ujutro kada smo još pospani, sigurno su rješenje u kojem ćete lako podnijeti vrućine.

Uz haljine, pronašli smo još nekoliko poslovnih kombinacija za ljetne vrućine kao što su lagana ljetna odijela, midi suknje na kopčanje i palazzo ili culotte modeli hlača.

Lan je i dalje savršeni izbor materijala, a osim njega u svakoj poslovnoj garderobi svoje će mjesto pronaći i drugi prirodni materijali poput pamuka i svile u kojima ćemo se osjećati poletno.

Klasične poslovne kombinacije i neke nove favorite s dozom elegancije u njihovom ljetnom izdanju nismo morali dugo tražiti. Svoje favorite izdvajamo u nastavku.

ljetna odijela
Gucci
poslovni outfit
NET-A-PORTER; Brunello Cucinelli
poslovni outfit 2
NET-A-PORTER; GAUCHERE
poslovni outfit 3
NET-A-PORTER; Alex Perry
poslovni outfit 4
Zara
poslovni outfit 5
Stradivarius
poslovni outfit 6
Stradivarius
ljetni poslovni look
Pull&Bear

Foto: Instagram, Gucci, NET-A-PORTER, Zara, Stradivarius, Pull&Bear

Učitati još
Zatvori