AMDS Jeans predstavlja traperice za sve žene

AMDS Jeans predstavlja
traperice za sve žene

amds jeans

Hrvatski brend AMDS jeans je sezonu proljeće-ljeto 2017. ovjekovječio kampanjom sa snažnom porukom: „Sve smo jednake“!

Kao svoje muze za SS2017, AMDS jeans tako je predstavio tri uspješne djevojke: Doru Barker (Instagram blogericu i fotografkinju), Luciju Lugomer (plus-size modela) i Luciju Raić (studenticu i modela iz agencije TaliaModels) koje je ovjekovječila fotografkinja Aleksandra Birta, a sve one pozirale su u skinny jeansu kako bi time pokazale kako ovaj model nije rezerviran samo za jedan tip tijela.

amds jeans

Kampanja za proljeće-ljeto 2017. definitivno potiče rasprave i ruši stereotipe, ali i ohrabruje sve konfekcijske veličine da potraže najbolji proizvod i da se ne libe pokazati svoj modni izričaj. A to upravo poručuju i iz AMDS jeans središta u Zagrebu: „Želimo nadahnuti žene i djevojke da se osjećaju dobro u svom tijelu bez obzira na veličinu koju nose, jer ljepota dolazi u različitim oblicima i veličinama. A to ne smijemo zaboraviti!“

Ovom kampanjom AMDS želi istaknuti i svoje bestselling modele – u novim materijalima koji idu uz bok najvećim svjetskim brendovima. Tako ističe Poweflex materijale, Body shaper modele i Push-up modele, pa čak i na bootcut jeansu. A s obzirom da sve tri muze AMDS jeansa za sebe preferiraju tamnije nijanse trapera, AMDS i za sezonu SS2017 nudi različite nijanse plavog i crnog trapera.

amds jeans

„Kada se osjećaš dobro u svom tijelu, to se vidi!„ kaže plus-size model Lucija Lugomer koja osvaja svojom ljepotom i osobnošću. Manekenka Lucia Raić kaže: ”Moj najdraži stil traperica je definitivno rastezljivi skinny jeans. Mislim da takav tip traperica najviše laska mojoj figuri, a ujedno je i udoban. Traperice nosim vrlo često, skoro svakodnevno, većinom u slobodno vrijeme ili na fakultetu, a svakako nisu na odmet i za večernji izlazak! Da su traperice neizostavan modni „must have“ dokazuje i fotografkinja Dora Barker koja kaže: „U ormaru imam ukupno dvadesetak pari traperica, nosim ih 90% vremena.“

amds jeans

AMDS u svom lookbooku ima širu ponudu od skinny jeansu što potvrđuje i Lucija Lugomer koja kaže: „Najdraži model jeans-a mi je svakako AMDS jeans bootcut koji sam si i sama uzela u crnoj boji (jer izdužuje noge), te naravno skinny jeans koji me iznenadio s obzirom na to koliko su elastične i koliko drže ‘sve na svom mjestu’.”

amds jeans

amds

amds jeans

amds jeans

Za više informacija posjetite AMDS jeans web shop.

Učitati još
Zatvori