Nova AMDS jeans kolekcija

AMDS jeans kampanja jesen/zima

Etablirani jeans brend AMDS, koji uspješno djeluje na hrvatskom tržištu još od 1988. godine, za sezonu jesen-zima 2016./2017. najavljuje traperice napravljene od najboljih materijala dobivenih inovativnim tehnologijama, dizajnirane u zagrebačkom AMDS studiju te proizvedene u AMDS pogonu u Novskoj.

AMDS jeans kampanja jesen/zima 2

Mlade AMDS-ove dizajnerice za jesen/zimu razradilesu skinny fit, silhouette shaper i push up traperice koji su i glavni nositelji ženske kolekcije, a napravljene su od „superstretch“ i „powerflex“ materijala koji  oblikuju žensku figuru ističući ženstvenost. Trendi izgled, udobnost i slobodu kretanja omogućuje model boyfit traperica koji i ove sezone zauzima bitno mjesto u kolekciji.

AMDS jeans kampanja jesen/zima 3

AMDS muška traper kolekcija prilagođena je užurbanom načinu života modernog muškarca.  Kolekcija nudi široki izbor nosivosti od skinny fit-a, slim fit-a, regulara  do  comfort fit-a, koje su prilagođene različitoj građi tijela.

Nova kolekcija AMDS jeans-a, čije je zaštitno lice mlada hrvatska manekenka Anamarija Crnoja, upravo je stigla u trgovine, a možete je naći i na webshopu: www.amds.hr!

AMDS jeans kampanja jesen/zima 4

AMDS jeans kampanja jesen/zima 5

AMDS jeans kampanja jesen/zima 6

AMDS jeans kampanja jesen/zima 7

AMDS jeans kampanja jesen/zima 8

Foto: Aleksandra Birta

MUA: Vorina Crnjac

Komentari