Pletivo i svilene suknje stvaraju neodoljive zimske kombinacije

Pletivo i svilene suknje stvaraju
neodoljive zimske kombinacije

Pletivo je zvijezda svakog zimskog ormara koja u hladne zimske dane donosi onaj nezaobilazni sloj topline. Uz klasične modele jednostavnih krojeva i u neutralnim bojama kojima se uvijek iznova vraćamo, igra boja, uzoraka, tekstura i detalja ove je zime stvorila upečatljive modele koji će razbiti monotoniju zimskog ormara.

I dok ćemo za omiljenim modelima pletiva posegnuti kako bi stvorili onu najjednostavniju, ali toliko savršenu zimsku kombinaciju upečatljivog džempera i omiljenog para traperica, pletivo će ove godine svoje mjesto pronaći i u elegantnom spoju sa svilenom suknjom.

PLETIVO I SVILA: NEODOLJIVA KOMBINACIJA KOJU ĆEMO NOSITI OD JUTRA DO VEČERI

Raskošne teksture pletiva i svila ove će se zime spojiti u neodoljivoj kombinaciji toplog džempera i svilene suknje. Od neutralnih nijansi do jarkih boja i neočekivanih uzoraka, spoj svile i pletiva uvijek će nositi dozu elegancije i stvarati svestrane kombinacije koje ćemo nositi od jutra do večeri.

Neutralne nijanse stvorit će najelegantnije i najsvestranije izdanje ove neodoljive kombinacije. Za look inspiriran aktualnim trendovima crvena boje je kao it boja sezona istovremeno klasičan i trendi izbor s kojim ne možete pogriješiti.

Razigranost boja i uzoraka stvorit će statement komade pletiva koji će svoju savršenu suprotnost i kombinaciju pronaći u jednostavnosti svilene midi suknje i stvoriti ležerne dnevne kombinacije, idealne za opuštanje vikendom sa stilom.

Za večernji look, najfiniji i najtanji džemper ili dolčevitu u neutralnoj boji prebacite preko najraskošnije svilene suknje. Za formalnu priliku ovom jednostavnom, ali efektnom looku dodajte nekoliko klasičnih modnih detalja. Istu kombinaciju začinite s nekoliko trendi detalja i u trenu je transformirajte u savršeni look za ležerni izlazak s prijateljima.

Ako u svoj ormar želite dodati raskoš tekstura i neodoljivu kombinaciju toplog pletiva i elegantne svile, za vas smo pronašli nekoliko odličnih street style ideja i najbolje modele iz aktualnih kolekcija uz pomoć kojih ćete i sami lako ostvariti ovaj neodoljivi spoj unutar svog zimskog ormara.

Svila i pletivo

Milano Street Style

Mango

Mango

Ganni

Ganni

Svila i pletivo

H&M

Svila i pletivo

Victoria, Victoria Beckham

Svila i pletivo

H&M

Svila i pletivo

Mango

Svila i pletivo

Joseph

Svila i pletivo

Toit Volant

Svila i pletivo

H&M

Svila i pletivo

Mango

Svila i pletivo

Zara

Svila i pletivo

Massimo Dutti

Foto: Instagram, IMaxTree, Heraldi, H&M, Mango, Massimo Dutti, Need Supply Co., Zara

Učitati još
Zatvori