Plava boja je hit sezone, donosimo 20 divnih kombinacija

Plava boja je hit sezone, donosimo
20 divnih kombinacija

Zimski trendovi su istaknuli novu paletu boja koja je donijela neočekivanu razigranost jarkih nijansa i osvježila naše omiljene klasike hladne sezone. Na samom početku sezone crvena boja istaknula se kao it boja sezone, a sve hladniji dani vratili su nas raskošnim bojama dragog kamenja. Uz nove upečatljive boje, neutralni basic komadi izgledali su bolje, a najjednostavniji krojevi pretvarali su se u svestrane i nosive statement komade. Ulična modna pista istaknula je još jednu boju koja će zasigurno obilježiti ostatak hladne sezone, ali i nadolazeće proljetne dane.

Između jarkih nijansi i neutralne palete smjestila se samozatajna plava boja. Istovremeno nenametljiva i upečatljiva, klasična i moderna, plava boja je trend sezone kojem nećete moći odoljeti.

PLAVA BOJA: SAMOZATAJNI TREND SEZONE

Od nježnih pastelnih tonova preko raskošne pariško plave do dubokih tamnoplavih nijansi, plava boja je savršeni dodatak svakoj garderobi. Iako plava boja svoju popularnost zadržava iz sezone u sezone u omiljenim modernim klasicima poput plavih traperica i plave košulje, zima je ove godine stavila veliki naglasak na nijanse plave i pretvorila ju u jedan od najpopularnijih i najsuptilnijih trendova sezone.

Upravo je kombinacija njezinog klasičnog karaktera i modernog izgleda ono što plavu boju ističe kao izbor jednostavan za kombiniranje. Dok će se vibrantne nijanse plave uvijek istaknuti, hladniji plavi tonovi će s jednako lakoćom odigrati ulogu neutralnog izbora koji će se slagati s gotovo svim bojama i uzorcima.

ODLIČNE STREET STYLE KOMBINACIJE U NIJANSAMA PLAVE

O popularnosti plave boje ove zime govore i brojne street style kombinacije popularnih modnih it djevojaka. Plave traperica ravnog kroja i prugasta plavo-bijela košulja njihovi su ultimativni basic komadi, dok spoj tamnih nijansi plave i raskošnih materijala poput baršuna i satena stvara savršeni spoj za elegantne večernje kreacije. Ni pastelne nijanse plave koje smo navikli viđati unutar proljetnih i ljetnih kolekcije nisu zaobišle novu sezone, a kao najpopularniji modeli istaknuli su se topli džemperi, meki kaputi i elegantno moderno odijelo.

Kako ove sezone nositi predivne nijanse plave? Od ležernih kombinacija s neutralnim favoritima sezone do monokromnog trenda i elegantnih modela u raskošnim zagasitim tonovima, inspiraciju pronađite u dvadeset odličnih street style kombinacija koje smo izdvojili.

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Učitati još
Zatvori