Plava boja je hit sezone, donosimo 20 divnih kombinacija

Zimski trendovi su istaknuli novu paletu boja koja je donijela neočekivanu razigranost jarkih nijansa i osvježila naše omiljene klasike hladne sezone. Na samom početku sezone crvena boja istaknula se kao it boja sezone, a sve hladniji dani vratili su nas raskošnim bojama dragog kamenja. Uz nove upečatljive boje, neutralni basic komadi izgledali su bolje, a najjednostavniji krojevi pretvarali su se u svestrane i nosive statement komade. Ulična modna pista istaknula je još jednu boju koja će zasigurno obilježiti ostatak hladne sezone, ali i nadolazeće proljetne dane.

Između jarkih nijansi i neutralne palete smjestila se samozatajna plava boja. Istovremeno nenametljiva i upečatljiva, klasična i moderna, plava boja je trend sezone kojem nećete moći odoljeti.

PLAVA BOJA: SAMOZATAJNI TREND SEZONE

Od nježnih pastelnih tonova preko raskošne pariško plave do dubokih tamnoplavih nijansi, plava boja je savršeni dodatak svakoj garderobi. Iako plava boja svoju popularnost zadržava iz sezone u sezone u omiljenim modernim klasicima poput plavih traperica i plave košulje, zima je ove godine stavila veliki naglasak na nijanse plave i pretvorila ju u jedan od najpopularnijih i najsuptilnijih trendova sezone.

Upravo je kombinacija njezinog klasičnog karaktera i modernog izgleda ono što plavu boju ističe kao izbor jednostavan za kombiniranje. Dok će se vibrantne nijanse plave uvijek istaknuti, hladniji plavi tonovi će s jednako lakoćom odigrati ulogu neutralnog izbora koji će se slagati s gotovo svim bojama i uzorcima.

ODLIČNE STREET STYLE KOMBINACIJE U NIJANSAMA PLAVE

O popularnosti plave boje ove zime govore i brojne street style kombinacije popularnih modnih it djevojaka. Plave traperica ravnog kroja i prugasta plavo-bijela košulja njihovi su ultimativni basic komadi, dok spoj tamnih nijansi plave i raskošnih materijala poput baršuna i satena stvara savršeni spoj za elegantne večernje kreacije. Ni pastelne nijanse plave koje smo navikli viđati unutar proljetnih i ljetnih kolekcije nisu zaobišle novu sezone, a kao najpopularniji modeli istaknuli su se topli džemperi, meki kaputi i elegantno moderno odijelo.

Kako ove sezone nositi predivne nijanse plave? Od ležernih kombinacija s neutralnim favoritima sezone do monokromnog trenda i elegantnih modela u raskošnim zagasitim tonovima, inspiraciju pronađite u dvadeset odličnih street style kombinacija koje smo izdvojili.

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Objavu dijeli Adenorah (@adenorah)

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Objavu dijeli Jeanne (@jeannedamas)

0