U Zagrebu otvorena trgovina poznatog talijanskog brenda Pinko

U Zagrebu otvorena trgovina poznatog
talijanskog brenda Pinko

pinko-2

Pinko u Zagrebu

Ljubiteljice jednog od najuspješnijih talijanskih brendova, koji je na svjetskom modnom tržištu prisutan skoro četrdeset godina, sinoć su uživale u otvorenju ekskluzivnog Pinko monobrend storea u Teslinoj ulici. Poznat kao brend koji poštuje isključivo vlastita modna pravila i sinoćnjim je otvorenjem pokazao da se Pinko komadi ne samo odijevaju, već osjećaju, vole i žive, a nadolazeću zimu čine nikad privlačnijom.

pinko-1

Detalji nove kolekcije

Nova kolekcija pokazala je kako Pinko savršeno kombinira sofisticirani, ženski duh s techno, pop, rock modnim izričajem. U moru baggy krojeva kriju se sitni kontrastni efekti, a detalji su vidljivi u svakoj odjevnoj kombinaciji koja uspješno ujedinjuje ulični stil s couture modom. Opuštenost i hi-tech idealno opisuju Sport liniju, a tkanine, uski krojevi i detalji posuđeni iz ležernih 90-ih vrve sportskim majicama i hlačama. Srebrni i crni tonovi, uz brojne detalje, nose Simple Black liniju. Perje, kristali i čipka krase haljine, topove i hlače koji odišu ženstvenosti, istodobno modernom i retro.

pinko-4

Posebno su dojmljive romantične Floreal (cvjetne) kombinacije. Cvjetovi cvjetaju u raznim printovima, transparentnim topovima i laganim haljinama te tako spajaju nevinost s rock’n’rollom. Tricot (pletene) komade definiraju vunene midi-suknje i puloveri s ramenima zategnutih ili mekih linija. Da je kontrast naziv Pinkove igre, dokazuju vuneni materijali koji se kombiniraju s tehničkim metalnim premazima, čipkom ili tilom.

Puff jakne Pinko uvodi osamdesete na velika vrata, s kratkim, dimenzioniranim i skulpturnim linijama. Love bag linija torbi obogaćena je romantičnim detaljima poput cvjetnih grafika, zvijezda i perli, a rock štih daju čipka i zakovice. Razigranost materijala u savršenom je skladu sa sezonskim temama, uključujući traper, tkaninu i jacquard tkanine. Pinko spoj uličnog stava i couturea jednostavno stvara rokersku i neoromantičnu modnu prinovu koja nadolazeću zimu čini nikad privlačnijom.

pinko-3

Poznati na otvorenju

Svečanom otvorenju na ekskluzivnoj lokaciji prisustvovale su brojne osobe iz poslovnog i showbiz svijeta: Olja Vori, Marijana Batinić, Mirna Medaković Stepinac, Isabella Rakonić, Ana Bacinger, Marija Bišćan, Ivana Nola i brojni drugi.

Vlasnice Marina Mazarekić i Sanja Palić

Vlasnice Marina Mazarekić i Sanja Palić

Marijana Batinić

Marijana Batinić

Marija Bišćan i Marina Mazarekić

Marija Bišćan i Marina Mazarekić

Mirna Medaković Stepinac

Mirna Medaković Stepinac

Isabella Rakonić

Isabella Rakonić

Ana Bacinger

Ana Bacinger

Barbara Repe

Barbara Repe

Martina Matušin

Martina Matušin

Ivana Nola i Olja Vori

Ivana Nola i Olja Vori

Učitati još
Zatvori