Pink i srebrni ruksaci s resicama slovenskog brenda

Pink i srebrni ruksaci s resicama
slovenskog brenda

frachella-ruksak-4

U toploj sezoni uvijek nekako počnemo posezati za ruksacima, svake godine iznova. Ne samo da su savršeni za svaki dan, vrlo su koristan modni dodatak za vrijeme ljetnih festivala, istraživanja novih mjesta dok traje godišnji odmor, kao i za odlazak na plažu. Osim pletenih, ove godine apsolutno najzanimljivijih, jedan od klasika je i vrećasti ruksak koji se zatvara jednim potezom špage/naramenica.

Pisali smo već o slovenskom brendu Frachella iza kojeg stoji kreativka, model i blogerica Mateja Škraba i ruksacima pastelnih boja koji su pravi hit. Vrećasti modeli, jednostavnih linija i savršeni za ljeto pred nama, dolaze i s resicama što im daje malo drugačiji ‘touch’. Upotpunjeni su i džepom s patentnim zatvaračem što olakšava potragu za sitnicama koje se često zavuku u najdalje kuteve torbe.

frachella-ruksak-1

Iako postoje u nekoliko različitih boja, između ostalog crnoj, bijeloj, blijedožutoj, nama su za oko zapeli ružičasti i srebrni, u skladu s nekim od najvećih trendova ove sezone. Nastali su u suradnji s blogericom Katarinom Tavčar stoga i nose ime njenog bloga Kat and the Narwhal, a inspirirani su putovanjem u Maroko.

Osim na Frachella stranici, ruksake u više varijanti možete pronaći i na ASOS Marketplaceu.

Foto: Frachella

Preporuka

Zatvori