Pastelni ljetni ruksaci slovenskog brenda Frachella

frachella2

Popularnost ruksaka na modnoj sceni i dalje ne jenjava, a sada kada uživamo u ljetnoj sezoni oni čak uspješno zamijenjuju i ‘tradicionalne’ ljetne torbe; pletene cekere i prostrane platnene torbe. Tražite li jedan takav model koji će vam ove toplije dane učiniti potpunima, zainteresirati bi vas mogla ponuda malog slovenskog brenda Frachella, iza kojeg stoji Mateja Skraba.

frachella5

Ona je osmislila kolekciju minimalističkih, praktičnih torbica koje će svakoj djevojci i ženi učiniti život jednostavnijim i lakšim. Osim što su funkcionalne, one su i vrlo stylish, a među posljednjim proizvodima iz Matejine je male radnje izašla linija pastelnih ljetnih ruksaka u četiri tona; mint zelenom, breskvastom, nježno ružičastom i ljubičastom. Svaki ruksak izrađen je od mekane umjetne kože, dovoljno prostran za sve prilike i obaveze, a dolazi i s detaljem metalnog loga brenda u obliku trokuta i ukrasnom kičankom.

frachella3

Osim ovih ruksaka, koji se mogu nositi na plažu, glazbeni festival ili za ljetni dan proveden u gradu, Frachella izrađuje i male četvrtaste torbice koje se nose preko ramena, a idealne su za ponijeti sve one sitnice bez kojih ne možemo. Frachella torbice možete pronaći u službenom webshopu ili na ASOS-u.

frachella4

frachella7

frachella8

frachella6

frachella9

frachella10

Foto: Frachella

 

Komentari