Pidžama odijela su hit proljetne sezone

Leandra Medine

Leandra Medine

Dani kada su dominirale isključivo spavaćim sobama i službeno su iza nas, a svilene pidžame ne samo da su preselile na ulice modnih metropola, već ih sve češće viđamo i kao alternativnu koktel haljinama na crvenom tepihu. Proljeće 2016. definitivno će biti njihova sezona, jer ovom trendu posljednjih su tjedana vjetar u leđa dale brojne poznate glumice, pjevačice i modeli.

Da će proljetni dani proteći u znaku pidžama, prvi je dao naslutiti modni dvojac Dolce & Gabbana, koji je u holivudskom boutique hotelu Chateau Marmont nedavno organizirao pidžama party na kojem su ‘prenoćile’ mnoge obožavateljice brenda, odjevene upravo u Dolce & Gabbana svilene pidžame sa šarenim cvjetnim i leopard printevima.

attend the Dolce & Gabbana pyjama party at 5th Avenue Boutique on March 15, 2016 in New York City.

Andreea Diaconu

H&M-ova nedavna revija u Parizu također je vrvila sugestijama pidžame kao vodećeg proljetnog trenda. Osim što su šetale pistom, pidžame su u ovoj pariškoj večeri također vladale prvim redovima, a na svoj su ih način interpretirale modna ikona Leandra Medine i mlada glumica Marie Ange Casta. H&M-ovu pidžamu odjenula je i Jessica Alba na svom nedavnom odmoru.

Marie Ange Casta

Marie Ange Casta

Grafički uzorci i pidžame idu ruku pod ruku, no odlična su varijanta i one jednobojne minimalističkog kroja, a takve su pokazale Suki Waterhouse i Selena Gomez. Odlučite li zaigrati na kartu brzo rastućeg pidžama trenda, inspirirajte se upravo ovim zvijezdama, koje su pokazale kako nošenje pidžame u javnosti može biti stylish.

Kate King

Kate King

Od modnih dodataka, s pidžamama se najbolje slažu chic Mary-Jane balerinke u špic, za modno osviješten, no ležeran i neopterećen look, kao i visoke potpetice koje su idealan izbor za večernje i formalne prigode. Budući da je pidžama dovoljno statement komad sama za sebe, poželjno je look za kraj zaokružiti decentnim nakitom i minijaturnim torbicama.

Suki Waterhouse

Suki Waterhouse

alba2

Jessica Alba (@jessicaalba)

Selena Gomez

Selena Gomez

Foto: Guliver/Getty Images, Splash News, H&M, Instagram

0