Chic ljetni cekeri hrvatskog brenda Piccola Creations

Chic ljetni cekeri hrvatskog
brenda Piccola Creations

piccolacreations9

Prije točno godinu dana, upoznali smo vas sa šarmantnim hrvatskim cekerima koji su izašli iz manufakture zadarskog brenda Piccola Borsa, mlade Hrvatice Doriane Miletić. U međuvremenu, brend je značajno evoluirao, a Piccola Borsa postala je Piccola Creations, modno ime koje danas podrazumijeva ne samo ljetne torbe, već i razne druge modne dodatke – zimi su to bili personalizirani šalovi, a danas ručnici za plažu s inicijalima osobe koja ih nosi.

Doriana za ljetnu sezonu ponovno donosi trendi komade koji će privući (i već privlače) pažnju Hrvatica. Njeni cekeri, koje su prošlo ljeto krasili pomponi, i dalje su tu, no sada su još suptilniji, ponekad čak i sasvim minimalistički. Kada ih krase detalji, to su uglavnom obrubi od čipke, ručke izvezene koncem u jednoj boji ili omotane maramom, te špricani efekti. Kao što smo vam prošle godine pisali, ove velike i male torbe ručno se proizvode u Maroku, izrađene su od bambusa, a njihova je unutrašnjost sašivena od sto posto organskog pamuka.

piccolacreations

Novost za brend je pletena košara poput one koju je nekoć nosila francuska ikona stila Jane Birkin, s ravnim poklopcem, čije se ručke također mogu personalizirati koncem ili maramom. A tu su i, već spomenuti, Piccola Creations ručnici koji će biti jedan od elegantnijih izbora za bazen ili plažu, te ranije predstavljene košulje s predimenzioniranim rukavima koje je moguće personalizirati inicijalima. Sve Piccola Creations modne dodatke pronaći možete na Instagram profilu brenda.

piccolacreations2

piccolacreations5

piccolacreations6

piccolacreations8

piccolacreations4

piccolacreations3

Foto: Piccola Creations Instagram

Učitati još
Zatvori