Cekeri sa šarenim pomponima i hrvatskim potpisom

Cekeri sa šarenim pomponima i
hrvatskim potpisom

Piccola Borsa10

Na vrijeme za osmišljavanje atraktivnih ljetnih kombinacija, na hrvatskom se tržištu pojavio novi modni brend – Piccola Borsa, čije će unikatne torbe bez sumnje obilježiti sami vrhunac ove tople sezone. Pletene torbe, odnosno cekeri sa šarenim pomponima prepoznatljivi su modeli ovog zadarskog brenda, iza kojeg stoji Doriana Miletić.

Sudeći po popularnosti koju pomponi kao detalji na torbama i cipelama uživaju ovog proljeća, nesumnjivo je i da će Piccola Borsa torbe u kratkome roku osvojiti srca Hrvatica i postati pravi must-have dodaci aktualne sezone. Ove velike i male torbe ručno se proizvode u Maroku, izrađene su od bambusa, a njihova je unutrašnjost sašivena od sto posto organskog pamuka.

Piccola Borsa11

Pri izrađivanju cekera, cilj je prilagoditi se svakoj klijentici, pa je svaka Piccola Borsa unikat u malom. Na nju se mogu aplicirati pomponi u željenim bojama, inicijali, čipka i slično, kako bi svaka torba dobila jedan personalizirani pečat. Piccola Borsa modeli izgledaju chic, a istovremeno su i multipraktični jer se mogu nositi i u gradu i na plaži te se prilagođavaju svim potrebama svojih vlasnica.

Piccola Borsa3

Što se tiče malih ručnih torbi,također su unikatne i specifične. Dolaze u različitim dimenzijama, bojama, materijalima i ukrasima. Klijenti izaberu materijal i prema tome im se predlažu boje i detalji koji se dodaju na torbu. Zanimaju li vas dodatne informacije ili želite naručiti personalizirani ceker, Picolla Borsa ima svoju Facebook stranicu.

Piccola Borsa12

Piccola Borsa13

Piccola Borsa8

Piccola Borsa4

Piccola Borsa2

Piccola Borsa7

Foto: Piccola Borsa

Učitati još
Zatvori