Street style s ulica Pariza

Street style s ulica Pariza

Paris-str-RF17-3597

Za mnoge, Pariz je modna prijestolnica, da tjedan mode vrijeme kada su njegovi ulice i modne piste ispunjenje najzanimljivijim, najekstravagantnijim, najkreativnijim i uvijek chic kombinacijama. Nakon New Yorka, Londona i Milane, modni svijet pohrlio je u Pariz gdje su u posljednjih nekoliko dana prestižne modne kuće  prezentirale svoje kolekcije za jesen i zimu 2017./2018., a njihovi modno osviješteni uzvanici najbolje komade iz svojeg ormara.

Od raskošnih haljina, klasičnih odijela, elegantnih košulja i crno-bijelih kombinacija do hlača od  vinyla, umjetnog krzna, šarenog perja i jarkih tonova crvene, narančaste, plave i zelene, eklektična kombinacija novih trendova i vintage komada, najfinijih materijala i trapera, različitih uzoraka, tekstura i silueta ono je što Pariz čini drugačijom i posebnijom uličnom pistom od bilo koje druge.

Paris-str-RF17-4864

Od omiljenih it djevojaka, modnih insajdera, trendseterica do street style zvijezda i blogerica, čini se da su ovih dana svi sletjeli u Pariz. Dok su neki od njih posegnuli za svojom najboljom crnom kombinacijom kao namig omiljenoj boji mnogih chic domaćina, a neki su nosili jarke boje i upečatljive modne dodatke, ostatak je odlučio pariške ulice okružene predivnom arhitekturom iskoristiti za hrabre modne igre. Romantične siluete i klasični krojevi strogih linija, sportski komadi i ekstravagantne kreacije, minimalistička jednostavnost i eklektična raskoš, svi oni unutar najrazličitijih kombinacija završenih s predivnim parom cipela pronašli su svoje mjesto na ulicama Pariza. Kako su ih nosile Olivia Palermo, Gilda Ambrosio, Giorgia Tordini, Anna Dello Russo i ostatak ljubiteljica predivnih kreacija, pogledajte u nastavku.

Paris-str-RF17-5035

Paris-str-RF17-4230

Paris-str-RF17-3392

Paris-str-RF17-2016

Paris-str-RF17-2633

Paris-str-RF17-3978

Paris-str-RF17-2472

Paris-str-RF17-3189

Paris-str-RF17-0057

Tekst: Ela Jarni

Foto: IMaxTree

Učitati još
Zatvori