Pripremite svoje oversized naušnice za stylish zimu

Pripremite svoje oversized
naušnice za stylish zimu

Ove hladnije sezone, primijetit ćete kako svi modni trendovi nose predznak ‘oversized‘. Nose se predimenzionirani puloveri, predimenzionirane hlače, volumenom ‘bujaju’ i torbe koje postaju jako velikih dimenzija, a isti oversized moment događa se i u svijetu nakita. Ono što su do prije nekoliko godina bile statement ogrlice, sada su statement naušnice: velike, bogato dekorirane i tako upečatljive.

Oversized naušnice

Uvjereni smo kako su predimenzionirane naušnice jedini nakit koji će vam trebati ove zime, a naročito će do izražaja dolaziti u nadolazećoj blagdanskoj sezoni, kada svečane kreacije i komadi koje nosimo zahtijevaju jednako jak i dramatičan nakit. U ove naušnice zaljubit bi se zapravo mogle i minimalistice, koje bi svoje jednostavne, pročišćene i stroge krojeve odjeće neutralnih boja upotpunjavati mogle samo jednim detaljem – velikim i dugačkim naušnicama, izvedenim u zlatnu, srebru ili nekoj jarkoj boji poput crvene.

Istražili smo kakva je ponuda oversized naušnica ove sezone i zaključiti se definitivno može da vrijedi ona ‘više je više’. Najljepše viseće i okrugle, ali u konačnici predimenzionirane naušnice, čekaju vas u nastavku.

MANGO

Mango

Mango2

Mango4

Mango5

Mango6

Mango7

Mango8

Mango3

STRADIVARIUS

Stradivarius

Stradivarius3

Stradivarius5

Stradivarius4

Stradivarius7

Stradivarius6

H&M

hmgoepprod (1)

hmgoepprod hmprod hmprod (2)

ZARA

Zara2

Zara3

Zara4

Zara5

Zara6

Zara7

Zara9

Zara11

BERSHKA

Bershka

Bershka2

Bershka3

Bershka4

Bershka5

Bershka6

Bershka7

Foto: Bershka, H&M, Mango, Stradivarius, Zara

Učitati još
Zatvori