Kako ove jeseni nositi oversized pletivo?

Kako ove jeseni nositi oversized pletivo?

I ove sezone, oversized pletivo je glavna zvijezda jesenskih kolekcija i slojevitih kombinacija. Spoj zanimljive siluete i istaknute teksture, oversized pletivo u svaku kombinaciju unosi svoj upečatljivi izgled i raskošan karakter. Od omiljenih modela u neutralnoj palete do trendi modela koji voluminozni efekt preslikavaju u rukavima ili donose neočekivano jarke boje, meki i topli predimenzionirani modeli pletiva i ove će jeseni i zime stvarati najzanimljivije kombinacije.

OVERSIZED PLETIVO KAO ZVIJEZDA JESENSKIH KOMBINACIJA

Omiljeni ležerni spoj oversized pletivo će i ove sezone stvarati s omiljenim parom traperica. Ako želite zadržati jednostavnost te omiljene kombinacije i istovremeno postići cool look inspiriran trendovima, traper hlače zamijenite onima od kože ili vinyla za zanimljiv spoj tekstura i trendova.

Objavu dijeli Figtny (@figtny)

Ženstvenije i elegantnije izdanje iz voluminoznog pletiva će izvući haljine i suknje u omiljenoj midi dužini. Delikatne slip haljine će u kombinaciji s omiljenim komadom pletiva stvarati istovremeno jednostavnu i udobnu kombinaciju s dozom sofisticiranosti koju će ove jeseni obožavati sve minimalistice. Ljubiteljice upečatljivih kombinacija i najnovijih trendova, jednostavnost slip haljine će zamijeniti raskošnim midi suknjama ukrašenih floralnim motivima ili dinamičnim naborima.

Kako bi iz svojeg omiljenog komada oversized pletiva ove jeseni izvukli najviše kombinacija, u nastavku smo za vas pronašli osamnaest odličnih kombinacija naših omiljenih Insta djevojaka koje ćete lako ostvariti unutar svojega jesenskog ormara.

Objavu dijeli Figtny (@figtny)

Učitati još
Zatvori