Zabavna suradnja dva poznata brenda

Zabavna suradnja dva poznata brenda

& Other Stories x TOMS

& Other Stories, brend poznat po suradnjama s cool ličnostima i imenima svjetske modne scene, za novu je sezonu pripremio novu zabavnu kolaboraciju, za kojom će bez sumnje vladati veliki interes među modnom publikom. Sestrinski brend slavnog H&M-a snage je udružio s TOMS-om, poznatim proizvođačem espadrila, a rezultat je kolekcija espadrila i ljetnih sandala koja bi u cijelosti tek trebala ugledati svjetlo dana.

& Other Stories x TOMS3

U međuvremenu, na kalifornijskoj plaži Venice Beach snimljena je kampanja za kolekciju, u kojoj se kao zaštitno lice pojavljuje američki top model Erin Wasson. Ona se našla ispred objektiva fotoaparata, a iza njega je stilistica, fotografkinja i blogerica Natalie Joos.

Prvi vizuali svojom nas vedrinom vode ravno u toplu ljetnu sezonu, u kojoj će & Other Stories x TOMS cipele biti nezaobilazan modni detalj. Prema TOMS-ovoj ‘One for One’ filozofiji ravna se i ova suradnja, pa će za svaki prodani par TOMS-ica, brend pokloniti jedan par djeci u potrebi u više od 70 zemalja u kojima djeuje.

& Other Stories x TOMS2

Foto: & Other Stories

Učitati još
Zatvori