Želimo ove predimenzionirane balonere

Želimo ove predimenzionirane balonere

 

other stories baloner

Baloner je jedan od onih komada koji svaka žena mora imati u svom ormaru. Uljepšat će vam završetak zime i dolazak proljeća, dozvoliti vam uživanje u slojevitim kombinacijama, štititi vas od iznenadne kiše, a uvijek će izgledati lijepo i ženstveno.

other stories baloner

 

Poznati sestrinski brend H&M-a, & Other Stories, posvetio je jedan od svojih editorijala za novu sezonu upravo ovom odjevnom komadu. Opušteni i udobni – ovi modeli apsolutno su savršeni za svakodnevne kombinacije. Malo predimenzionirani, sa širokim rukavima i lijepim vezanjem oko struka, pristajat će svačijem stilu.

& Other Stories uvijek najviše pažnje posvećuje ključnim komadima, a nijedan dizajn s njihovim potpisom nije dosadan, već ga uvijek krasi zanimljiv detalj, igra s uzorcima ili materijalima. Tako je i u slučaju ovih balonera ostao vjeran osnovama, ali opet modele učinio neodoljivima.

other stories baloner other stories baloner other stories baloner other stories baloner other stories baloner other stories baloner other stories baloner other stories baloner other stories baloner other stories baloner

Foto: & Other Stories

Učitati još
Zatvori