Vrijeme darivanja još traje – osvojite sat hrvatskog brenda Urban Watch

Vrijeme darivanja još traje – osvojite
sat hrvatskog brenda Urban Watch

Urban Watch zima 2017.

Ručni sat je već odavno prestao biti samo funkcionalni predmet na ruci i pretvorio se u punokrvni modni dodatak čiji izgled jako dobro promišljamo, uklapamo u svoj stil i kombiniramo s različitim outfitima. Poput nakita, nerijetko imamo više ručnih satova kako bi što bolje odgovarali dnevnom raspoloženju i kombinaciji. A tražeći novi sat, ovom se hrvatskom brendu uvijek vraćamo.

Urban Watch zima 2017.

Urban Watch satovi

Hrvatski brend Urban Watch na tržištu je od 2010. godine, a pokrenuli su ga Antonija i Ivan Petrović, bračni par koji je želio plasirati kvalitetan i moderan proizvod po pristupačnoj cijeni. Brend koji prepoznajemo po minimalističkom dizajnu u svojoj ponudi ima dvije kolekcije inspirirane vječnom energijom gradova Pariza i Londona. Kolekcija London nadogradnja je prethodne Paris, lansirane 2015. godine i od njenog klasičnog dizajna razlikuje se pojednostavljenim licem i remenom, debljim okvirom i naglašenim rimskim brojem 7 koji donosi sreću.

Urban Watch zima 2017.

Satovi dolaze s crnim i bijelim licima, zlatnim, crnim, rose gold ili srebrnim okvirom, a budući da svaka sezona nosi nove boje, u web-shopu brenda možete pronaći zaista mnogo nijansi remenja. Od klasičnih metalnih ili kožnih u crnoj i smeđoj boji pa sve do vibratne narančaste, zagasite boje crnog vina ili nježne ružičaste – Urban Watch nudi ponešto za svačiji stil. A ako se predomislite, dovoljno je samo kupiti novi remen i na ruci kao da će osvanuti posve novi sat.

urban-watch-0

Blagdanski giveaway

Kako blagdani još uvijek traju i za mali poklon nikad nije kasno, Urban Watch je za čitatelje Journal.hr-a pripremio dva modela sata UW716 i UW715 iz kolekcije London s crnim licem i zlatnim okvirom te dva dodatna smeđa kožna remena za personalizaciju.

Sve što trebate učiniti jest poslati mail na adresu ifeellucky@journal.hr, napisati svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj mobitela) te u predmet maila navesti URBAN WATCH. Također, kako biste bili u prilici osvojiti poklon, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti nekoga tko bi isto volio sudjelovati u darivanju. Javljati nam se možete sve do 1. siječnja 2018. u ponoć, a 2. siječnja ćemo nakon nasumičnog odabira objaviti sretnog dobitnika.

Sretne dobitnice Urban Watch sata su Nika Ružić i Tea Nada Kemešić. Čestitamo!

Urban Watch zima 2017.

urban-watch

Urban Watch zima 2017.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori