Osvojite Borboleta poklon paketiće s novim narukvicama

Osvojite Borboleta poklon paketiće
s novim narukvicama

borboleta-1

Blagdani na Borboleta način

Hrvatski brend nakita Borboleta, koji je domaćem tržištu prvi predstavio ručno izrađen nakit od konca, nedavno je na svojim društvenim mrežama premijerno predstavio konceptualno izdanje svojih novih pakiranja prezentiranih kroz prekrasnu, toplu božićnu priču koju možete pogledati u videu.

Jedinstveni koncept složen od četiri verzije pakiranja nježne puder boje oduševljava već na prvi pogled. Finalni touch i zaokruženu priču ispričali su lepršavi omoti sa završetkom već prepoznatljivog Borboleta leptira na kojem se ispisuje citat Happy Girls are the Prettiest preko kojeg se priča završava nježnom svijetlosivom svilenom vrpcom vezanom u mašnu.

Nova pakiranja za nakit

“Zaključili smo da je trenutak da obučemo naše proizvode u jednu novu, nježniju priču. Tako smo ovaj projekt spremali skoro cijelu polovicu 2017. i sretni smo što završavamo uspješnu poslovnu godinu lansirajući nova pakiranja u limitiranom božićnom izdanju. Početkom 2018. izlazimo s kompletnim asortimanom novih pakiranja kroz sve kanale naše prodaje, a reakcije publike nas već sada oduševljavaju”, smješkajući se, otkrivaju nam iz Borboletinog kreativnog tima.

Da s novim pakiranjima ne zaostaju ni za svjetskom konkurencijom brendova nakita otkrili su kroz detalj kako su već sada prijavljeni za nominacije prestižnih nagrada u svijetu produkt dizajna, međutim o tome će, kako kažu, reći više kada za to dođe vrijeme.

Da radionica Borbolete radi punom parom dokazuje i činjenica kako svoje poslovanje neumorno šire, kako na europskom, tako i na svjetskom tržištu, stoga su nam još samozatajno otkrili kako otvaraju i svoje prve franšize za čije se projekte spremaju veliki planovi tijekom 2018. godine.

Kolekcija Bubble Crystal

Do našeg uredništva stiglo je par primjeraka novog dizajna te sa sigurnošću možemo reći da ćete pakiranje poput ovog čuvati na policama kraj najdražih uspomena, kako pored Borboleta nakita, tako i pored svih srcu nam dragih predmeta.

borboleta

Kako bi se i sami u to mogli uvjeriti, Borboleta ekskluzivno za čitatelje Journal.hr-a pripremila pet poklon paketića s narukvicama iz nove Bubble Crystal kolekcije, premijerno u novim pakiranjima!

Sve što trebate učiniti jest poslati mail na adresu [email protected], napisati svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj mobitela) te u predmet maila navesti BORBOLETA. Također, kako biste bili u prilici osvojiti poklon, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti nekoga tko bi isto volio sudjelovati u darivanju. Javljati nam se možete sve do 26. prosinca u ponoć, a 27. prosinca ćemo nakon nasumičnog odabira objaviti sretnog dobitnika.

Sretne dobitnice Borboleta poklon paketića su Barbara Perković, Rahela Biličić, Jelena Kovačević, Petra Despot Domljanović i Jelena Kasumović. Čestitamo!

Borboleta Bubble Crystal kolekcija

Borboleta Bubble Crystal kolekcija

Učitati još
Zatvori