On tenisice i modni stil: Kako uskladiti svoje tenisice s najnovijim trendovima?
On tenisice i modni stil: Kako uskladiti svoje tenisice s najnovijim trendovima?

On tenisice i modni stil: Kako uskladiti svoje
tenisice s najnovijim trendovima?

Posljednje vrijeme u modnoj industriji možemo primijetiti velike promjene na koje je utjecao ubrzani stil života. Svi se pitamo u kojem trenutku smo se našli u razdoblju u kojem je sportska odjeća postala visoka moda. Razloga je više, a jedan od najvažnijih je ulazak sportskih modnih detalja u mainstream kulturu, ali i ubrzan tempo života zbog kojih su mnogi drugačije posložili modne prioritete. Nekada je naglasak bio isključivo na elegantnim modnim dodacima i visokoj modi pomoću koje ste mogli kreirati glamurozne outfite. S druge strane, danas je udobnost i praktičnost na pravom mjestu, a ako s takvim odabirom kreirate i komade zbog koji ste u trendu, imate dobitnu kombinaciju.

Sportska odjeća i obuća je postala izbor visoke mode za sve koji drže do stila. Potrošači tretiraju sportsku obuću kao više od materijalnog ulaganja – to je životni stil koji prihvaća šira zajednica. Upravo zbog toga je nastao modni termin athleisure stil koji spaja sportske i neformalne komade u elegantan look s kojim možete na posao, gradsku kavu ili šetnju u park. Athleisure stil karakteriziraju kvalitetni materijali koji tijelu donose potpuno novi osjećaj udobnosti te dizajn koji uz inovativne dizajnerske intervencije funkcionalnu odjeću za trening pretvara u stylish komade koji nakon sportskih aktivnost u tren oka postaju kombinacija s kojom možete bilo gdje.

on

Tenisice su ‘it’ detalj koji je osvojio street style scenu

Kada govorimo o kreiranju athleisure stila, posebno bismo izdvojili tenisice. One su najvažniji detalj sportskog trendi looka i komad od kojeg imamo visoka očekivanja. Bez obzira na njihovu popularnost, želimo model koji je udoban, a da ga istovremeno krasi lijepi dizajn. U moru brendova, otkrili smo sportske tenisice u koje smo se zaljubili, a zamišljamo ih na sportske i trendi gradske kombinacije. Riječ je o švicarskom brendu On, nastalom iz ljubavi i želje umirovljenog sportaša Oliviera Bernharda da osmisli udobnu tenisicu s potpuno novim osjećajem. Nakon što su se pozicionirali kao jedan od vodećih brendova kada je u pitanju inovativna tehnologija za trčanje, oduševljavaju kolekcijom tenisica za svaki dan.

Sportske tenisice su doživjele hype u modnom svijetu i sve manje ih se percipira isključivo kao funkcionalan komad. Brend On se može pohvaliti prekrasnim dizajnom i paletom boja koja će upotpuniti različite outfite na zanimljiv način. A kako nositi i kombinirati ove tenisice, možete saznati u nastavku.

 

on
on
on
on

Modne kombinacije s tenisicama za svaki dan

On sportske tenisice smo zamislili na dnevne ležerne, ali i trendi kombinacije. Ovisno o boji i modelu koji odaberete možete ih kreirati na jednostavne, ali i vibrantne outfite. Za ljubitelje minimalizma, predlažemo neutralnije kolorite koji će se savršeno uklopiti na crne i monokromatske outfite. No, za one koji vole kreirati nešto upečatljivije kombinacije, naglasak stavljamo na modele u razigranim bojama.

Proljeće je u znaku novih trendova s fokusom na boje i uzorke te spajanju color blocking kombinacija i u tom smislu ove tenisice vidimo kao savršen detalj za upečatljive outfite. Zamišljamo ih na proljetne duge haljine, oversized blejzere i traperice. Traper na traper u sinergiji sa sportskim tenisicama za svaki dan je jedna od najpopularnijih street style kombinacija. Zaista postoje različite varijante u kojima se On tenisice mogu uklopiti u vaš stil, da istovremeno imate kvalitetnu, udobnu i trendi obuću koja je stvorena da traje i neće se nositi samo jednu sezonu.

on
on
on

Foto: PR

Učitati još
Zatvori