Što ovog proljeća nose poznate modne blogerice?

Već smo pošteno zakoračili u proljeće, a ideja za dobre modne kombinacije nikada dosta. I svjetske blogerice su zimsku odjeću zamijenile onom opuštenijom, skoro pa ljetnom. Stiglo je vrijeme festivala, društvenih proljetnih događanja i cjelodnevnog boravka na otvorenom.

Chiara Ferragni, Gala Gonzalez, Zanita Whittington i Andy Torres samo su neka od modnih blogerskih imena čije stranice svakodnevno posjećuju brojni fashionisti. Poznate blogerice redovito predstavljaju modele iz najnovijih kolekcija i kako ih nositi. Iako možda neki od brendova nisu dostupni ovdje ili ih možete naručiti samo online, uvijek je dobro pogledati koji su novi trendovi i s kakvim komadima možete osvježiti svoju garderobu i stil.

Ako je sudeći po poznatim damama čije slike donosimo, ove sezone vladaju bazični modeli – traper šorc ili trapezice, print i military look. Također, one savjetuju stilsku igru u slučaju modnih dodataka, zato ne zaboravite kako su oni ključ svakog looka. Ne moraju se nužno međusobno poklapati, ali moraju biti zanimljivi sami po sebi. Slijede proljetne kombinacije blogerskih zvijezda!

0