Odjenite haljinu s prorezom u celebrity stilu

Uvijek aktualne, haljine s prorezom najčešće se nose u svečanim prigodama kako bi se dodatno naglasila ženska linija i vitke noge. Eksperimentiranje s krojevima i dužinama aktualno je posljednjih sezona, tako danas možemo vidjeti zvijezde i van crvenog tepiha kako nose prozračne haljine koje imaju visoki prorez.

rosie

Rosie Huntington-Whiteley

Svoju popularnost ove haljine duguju mnogim slavnim damama koje su ih prošetale crvenim tepisima. Kod izbora ovog modela haljine treba biti oprezan da ne biste otkrili previše. Model Rosie Huntington-Whiteley tako se odlučila za dugu haljinu jarko narančaste boje u kojima je pokazala svoje vretenaste noge. Rosie zna da uz ovakav look nije potrebno dodatno otkrivati pojedine dijelove tijela i da ostatak kombinacije treba biti nježan i romantičan. Kombinaciju je upotpunila sandalama i remenom u zlatnoj boji.

beyonce

Beyoncé

Beyoncé je zaslužna za trend laskanja prirodnim oblinama, i iako voli kratke haljine i šorceve, na ulicama New Yorka viđena je u uskoj tamnoj haljini, koja je dobila neočekivani ‘boost’ upravo s prorezom. Causal izdanje popularne pjevačice tako je transformirano u mamac za poglede. Još jedna poznata ljepotica, glumica Amber Heard spada u kategoriju ‘novog vala’ mladih trendseterica koje odlično krstare između casual kombinacija i onih svečanijih. Tako se Amber odlučila za jednostavnu plavu ali efektnu točkastu haljinu s kojom izgleda retro šik, a look je upotpunila Ray Ban naočalama i nude sandalama.

amberheard

Amber Heard

Foto: Splash/Getty images

0