Tri predivna ljetna odijela iz Bershke s kratkim hlačama

Tri predivna ljetna odijela iz
Bershke s kratkim hlačama

Žensko odijelo sve je popularniji komad unutar brojnih garderoba. Kao dio poslovne uniforme i klasični dodatak ležernom outiftu, žensko odijelo svoje korijene pronalazi u muškom ormaru i klasičnom kroju. Zadržavajući jednostavnost i svestranost preuzetu iz muških krojeva, kroz desetljeće žensko odijelo je doživjelo brojne preobrazbe.

Unutar klasičnih linija, igra ženstvenih i ležernih elemenata stvorila je neke od najpopularnijih modela u ženskoj garderobi. Dok je pidžama odijelo preuzelo udobnost i ležerni karakter klasične dvodijelne pidžame, oštre linije krasili su ženstveni nabori i volani.

Favorit u svakoj doba godine, žensko odijelo je i ove sezone dobilo neka nova i svježa izdanja ukrašena novim trendovima. Uz još uvijek popularno pidžama odijelo, high street brend Bershka u svoju je ljetnu kolekciju uvrstio i odijela s kratkim hlačama savršena za tople ljetne dane.

Jednostavno ljetno odijelo spoj je ležernog blejzera i širokih kratkih hlača s paper bag detaljem koji ističe struk. Ovaj model osim kao savršeni ljetni izbor za ležerno poslovno okruženje, u svaku ljetnu garderobu unosi dva komada koji jednako dobro izgledaju zajedno kao i zasebno. Kao odijelo ili spojeni s drugim komadima, ljetno odijelo s kratkim hlačama svestrani je dodatak i dobar odabir u svakoj situaciji.

U svojoj ljetnoj kolekciji, osim istovremeno klasičnog i ležernog kroja, Bershka je ponudila njegove tri različite verzije. Kako bi zadržala svestranost oba komada koji čine ovo neodoljivo ležerno odijelo, svako je obojeno neutralnim bojama. Uz jednobojni izbor u sivoj boji, druge dvije varijante u svijet odijela unose jednostavnost omiljenog ljetnog prugastog uzorka. Podlogu svijetlobež boje jednog odijela krase tanke crne pruge, dok monotoniju bež boje na drugom razbija igra plavih i crvenih pruga različitih debljina. Uz košulju, T-shirt, bendovsku majicu ili svilenkasti top s tankim naramenicama, s tenisicama, natikačama ili sandalama s visokom potpeticom, u nastavku pronađite savršenu varijantu predivnog savršenog ljetnog odijela iz Bershke za vaš ljetni ormar.

 TRI LICA BERSHKA LJETNOG ODIJELA

MORNARSKE PRUGE S DODATKOM CRVENE

ELEGANCIJA CRNO-BIJELE KOMBINACIJE

SVESTRANA SIVA

Tekst: Ela Jarni

Foto: Bershka

Učitati još
Zatvori