Novo mjesto za vintage odjeću u Zagrebu

atelje6

Life is a Picnic ime je hrvatskog ateljea, nastalog isprva kao dućan 2010., i to kao rezultat skupljanja raznih predmeta na putovanjima, ali i na Hreliću – antikviteta, umjetnina, no prvenstveno “običnih” svakodnevnih i zanimljivih stvari. Pokrenula ga je domaća dizajnerica Ines Zrnc Gregorina, koja u ovom prostoru svakodnevno nešto mijenja, unaprijeđuje i sređuje, a osim što joj služi kao inspiracija, on je u posljednje vrijeme poslužio i za snimanje hrvatskih spotova, kratkih filmova te najava koncerata za poznate glazbenike, filmaše i samu Ines.

atelje5

atelje

Uz sami atelje, kroz godine je izgrađena i modna marka Life is a Picnic, koja se u zadnje vrijeme proširila i na mnoge druge grane dizajna i umjetnosti – make up, temporary tattoo, fotografiju i film. Ovog ljeta Life is a Picnic pokreće jedan novi projekt, nazvan Vintage Picnic, u sklopu kojeg se preuređuje i prodaje vintage odjeća – na način da se zadrži izvorni vintage izgled, ali se doda i “personal touch” dizajnerice Ines Zrnc Gregorine.

atelje2

atelje3

Ova vintage kolekcija podrazumijeva starinske haljine, suknje, kombinezone i sve ostale ljepote iz davnih vremena, a upravo je ove komade predstavila zagrebačka glumica i prvo zaštitno lice Vintage Picnica, Marta Cerovečki. Sve modele iz ovog miksa vintage robe i dizajnerskog dodira, predstavljene na fotografijama i one druge, pogledati možete u ateljeu Life is a Picnic uz prethodni dogovor i najavu.

vintage

vintage4

vintage2

vintage6

 

Foto: Pero Penx, Goran Berović, Petar Varat, Tomislav Marić

0