Novi editorial za IO Diary

Novi editorial za IO
Diary

IO_Diary_IO_Ivana_Karapandja_select1

Autorica novog unosa u IO Diary je Ivana Karapanđa, modna stilistica koja u Hrvatskoj osmišljava i kreira modne editorijale već više od 15 godina. Svoju interpretaciju za IO koja se krije iza poetičnog naziva ‘In love with love’, uz stilistički potpis, dala je i kroz kreativno vodstvo.

IO_Diary_IO_Ivana_Karapandja_select2

Proljetno-ljetnu kolekciju 2017. Ivana stavlja u kontekst ženske individualnosti i slobodnog osobnog izričaja. Ljepotu i inspiraciju stylinga pronalazi u postojanosti cvjetnih akcenata i bezvremenskoj silueti IO Ivana Omazić kolekcije. Fotografije potpisuje Franjo Matković, make-up Simona Antonović i kosu Mijo Majhen, dok se u ulozi modela pojavljuju Marta Cenić, Iva Filipan i Isabel Marković.

IO Ivana Omazić Diary je online segment brenda IO Ivana Omazić, zamišljen kao platforma putem koje se prezentira vizija IO odjeće kroz oči umjetnika i suradnika kao što su producenti, fotografi, redatelji, slikari, glumci, ilustratori – svaki od suradnika predstavlja svoju viziju brenda, svoj vlastiti IO. Više možete otkriti na stranici www.ioivanaomazic.com/diary/.

IO_Diary_IO_Ivana_Karapandja_select4

omazic karapandza (1)

omazic karapandza (2)

omazic karapandza (3)

omazic karapandza (4)

omazic karapandza (5)

omazic karapandza (6)

omazic karapandza (7)

omazic karapandza (8)

omazic karapandza (9)

Preporuka

Zatvori