Zašto svi pričaju o novim Levisicama?

levis6

Najnovije Levi’s traperice već su podigle prašinu u modnom svijetu. Nazvane ‘Wedgie Fit’ inspirirane su vintage Levi’s modelima, ali njihova najveća prednost je kroj koji prianja na svim najvažnijim mjestima, savršeno oblikujući bokove i vizualno podižući stražnjicu. Upravo je to ono što tražimo kupujući traperice, zar ne?

levisice1

Prilagođene retro stilu takozvanih ‘Mom’s jeans’ koji se uvelike vratio na scenu, rezane su taman iznad gležnjeva i visokog su struka što produžuje figuru – definitivno imaju sve što jedan savršen par traperica mora imati. Dolaze u tri boje trapera, od svjetlijeg prema tamnijem, a po cijeni od oko 95 funti već su dostupne u web-shopovima, dok se njihov dolazak u trgovine očekuje uskoro.

levisice2

Bez obzira što su retro Levisice, poput modela 505 ili 501, poznate po krutom traper materijalu, iz Levi’sa uvjeravaju kako je zbog dodanog elastina Wedgie Fit iznimno udoban te ne otežava sjedenje ili kretanje iako je inspiriran ovim klasicima. Brend ih već naziva svojim najdrskijim modelom – ovo su definitivno traperice broj 1 na našoj trenutačnoj listi želja!

levis1

Foto: Levi’s

0