Havaianas japanke u mornarskom stilu

Havaianas japanke u mornarskom stilu

HAVAIANAS_NAUTICAL (6)

Za ovo ljeto, Havaianas je pripremio pregršt novosti. Njihove espadrile već ste mogli vidjeti ovdje, a u međuvremenu su stigle i japanke inspirirane rimljankama. Tu je i prvi specijalizirani dućan koji se ovog svibnja otvorio u Zagrebu.

Sada su stigle Nautical japanke, inspirirane brodovima i plovidbom, koje nas podsjećaju na ljepotu i slobodu plovidbe morem. Nautical kolekcija dolazi u Slim modelu te u dvije različite boje za nju, dok je ovaj trendi nautički stil dostupan i u top modelu za njega, a dolazi u tri elegantne boje i print uzorka – sve u pravom mornarskom stilu.

Nastale 1962. godine, ove japanke prenose brazilski duh diljem svijeta kroz legendarne gumene potplate i vibrantni dizajn pun radosti i optimizma. Brend simbolizira udobnost, sreću i slobodu u najjednostavnijem i spontanom obliku za sva stopala.

Havaianas Nautical modeli:

HAVAIANAS_NAUTICAL (4)

HAVAIANAS_NAUTICAL (5)

Havaianas_Top Nautical_149,00 kn (5) Havaianas_Top Nautical_149,00 kn (9) Havaianas_Top Nautical_149,00 kn Havaianas_Slim Nautical_209,00 kn (8) Havaianas_Slim Nautical_209,00 kn (4)

Više informacija na http://www.havaianas.com

Učitati još
Zatvori