Neke nove boje kultnog donjeg rublja

Neke nove boje kultnog donjeg rublja

Calvin Klein

Otkako je logomanija ponovno zapalila modni svijet, na scenu su se vratili svi oni trendovi s ruba 80-ih i iz 90-ih, koji su na marginama strpljivo čekali da ih se moda ciklički kao i obično opet prisjeti. U ovu kategoriju definitivno spada donje rublje s Calvin Klein potpisom i istoimenim logom koji je oduvijek bio poznat po tome da je upadljiv i ‘glasan’.

Pamučne gaćice i grudnjaci, koje su još u ono doba popularizirale Kleinove modne kampanje na rubu erotike, u posljednjih nekoliko sezona ponovno su postali ‘in’, a tome su pridonijele i modne kampanje s Gigi Hadid, Kendall Jenner i Justinom Bieberom, zvijezdama s milijunskom publikom na društvenim mrežama, koje se svojim fotografijama u CK donjem rublju direktno obraćaju milenijskoj generaciji.

Ponovno rođeni trend objeručke je prihvatila i poznata online trgovina Urban Outfitters, koja je svoju ponudu Calvin Klein donjeg rublja uoči Božića obogatila nekim novim bojama. Nama su za oko zapeli novi kompleti i pojedinačni komadi, sportski grudnjaci i gaćice u tonovima crvene, ljubičaste i ružičaste boje – i u duhu sezone.

Kolekcija je ekskluzivna i dostupna isključivo na Urban Outfittersu, a budući da za njom trenutno vlada velika potražnja, zalihe konstantno odlaze i ponovno dolaze, pa pomno pratite njihov web shop, želite li i sebi uljepšati blagdane novim Calvin Klein komadima.

calvin-klein5

calvin-klein6

calvin-klein7

calvin-klein3

calvin-klein4

Foto: Urban Outfitters

Učitati još
Zatvori