Gdje u Hrvatskoj kupiti novu UGG kolekciju?

Gdje u Hrvatskoj kupiti novu UGG kolekciju?

A post shared by UGG (@uggineurope) on

Što vam prvo padne na pamet kada spomenemo UGG? Nježniji spol će zasigurno razvući osmijeh na sam spomen brenda, pomisao na udobnost i toplinu čizama u kojima mogu neopterećeno hodati gradom kad su temperature zaista niske.

UGG svake godine nastoji ponuditi još raskošnije i udobnije modele neupitne kvalitete i iznimne topline. Ovaj svjetski poznati brend njeguje tradiciju proizvodnje od davne 1978. godine te pažljivo bira najbolje prirodne materijale kao što su topla merino vuna i najdelikatnija ovčja koža za sva promrzla stopala.

the-core-ugg-3

Nova UGG kolekcija

Uz klasične modele koje uvijek volimo, brend je ove sezone stavio naglasak na nekoliko novih mini kolekcija. Prva se zove Metallic i obuhvaća većinu klasičnih modela koji su nadograđeni s metalik akcentima. Uz to na stražnjem dijelu imaju strateški postavljene mašnice za sve obožavateljice nježnijeg stila. Uz to su predstavljene mini kolekcije Gita i Pala koje uključuju svilene mašne ili pom-pone na prednjem dijelu čizme.

the-core-ugg-2

Neki od spomenutih novih modela za djecu i odrasle, ali i oni već prepoznatljivi, klasični, dostupni su u The Core trgovinama u Zagrebu (Arena Centar i City Center one West) te Puli (Sergijevaca 10) – provjerite je li među njima i vaš favorit. Također ih možete naručiti na europskoj UGG stranici.

the-core-ugg-4

the-core-ugg-6

the-core-ugg-7

the-core-ugg-5

Foto: Instagram, promo

Učitati još
Zatvori